2015-04-10 04:45:00
Zlatokopka nedostala čo chcela?
Zlatokopka nedostala čo chcela?

VIDEO: Ty mi to auto nekúpiš?! Takto vyzerá zlatokopka, keď nedostane, čo chce!

Zlatokopky, zlatokopky. Ženy, ktoré hodnotia mužov podľa výšky konta to majú ťažké. Môže to vyzerať aj takto.

Byť zlatokopkou je ťažký životný údel. Ženy, ktoré viac než po romantickom vzťahu túžia po tučnom účte partnera, živote na vysokej nohe bez veľkej námahy, rozprávkovom majetku a možnosti dopriať si takmer čokoľvek majú ťažký život.

Jednak ich pomýlené hodnoty odsudzuje spoločnosť, ich vzťahy len málokedy obsahujú lásku a aj šťastie, ktoré cítia pri drahých daroch rýchlo vyprší a potrebujú ďalšie. Skrátka, aj keď majú všetko čo chcú, vnútorné šťastie nepoznajú a vynahradzujú si ho chvíľkovými záchvevmi radosti pri získaní ďalšieho materiálneho statku (tak to vidíme my, ony asi inak).

Ich túžba mať nové novšie, lepšie najlepšie, drahé najdrahšie je prakticky nevyčerpateľná a nikto ešte nevymyslel taký náhrdelník, či také auto, ktoré by ich potreby finálne a definitívne uspokojili.

Keď však nedostanú čo chcú, prichádzajú štandardné abstinenčné príznaky, ktoré sa navonok môžu prejavovať rôzne. Napríklad aj záchvatom zúrivosti, krikom a neuváženým konaním.

Podobný prípad sa mal odohrať v jednom z mnohých showroomov istej automobilky vo veľkej Číne. Pár si mal vyhliadnuť vozidlo, no keď muž začal odmietať kúpu, ženu to podráždilo a z konverzácie sa stala hádka. Nakoniec žena definitívne stratila nervy, sadla do auta a pokúsila sa odísť aj bez zaplatenia. Na to sa jej na kapotu auta vrhli predajcovia i samotný manžel a vyvádzať prestala až, keď jej sľúbil, že auto jej kúpi.

Video zachytávajúce jej výstup a celú situáciu sa v Číne rýchlo stalo virálnym a bleskovo vyvolalo rozporuplné pocity. Niektorí sa smiali, iní nadávali na zlatokopky, no viacerí tvorcov videa upodozrievali zo snahy oklamať verejnosť. Všimli si totiž, že auto už malo značky, navyše malo kľúč v zapaľovaní aj keď sa nachádzalo v showroome. To by sa však za istých okolností dalo pochopiť (ak išlo o predvádzacie vozidlo napr.) K tomu, že ide o podvod však prispieva fakt, že po niekoľkých chvíľach na internete sme objavili veľmi podobné video s rovnakou zápletkou staré viac než 6 rokov. V tomto videu išlo o model Buick Regal, ktorý nápadne pripomínal auto v novom videu. Staršie video by mohlo byť označené ako pokus o nevšednú reklamu a to isté by mohlo hroziť aj tomu novému. Ako to je naozaj nevieme, autenticitu síce spochybňujeme, no prečo by sa niečo také nemohlo stať aj naozaj? Tak ako existujú zlatokopky existujú aj snahy ich partnerov o krotenie ich túžob. A také krotenie túžob môže mať aj takéto následky...  

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo