2015-02-24 15:50:00
Motorkar na snehu...
Motorkar na snehu...

VIDEO: Show za všetky drobné. Pozrite si ako jazdia na snehu Fíni!

Snehové kalamity v ostatnom čase pripomenuli Slovákom, že aj napriek globálnemu otepľovaniu zima ešte má čo povedať.

Po minulých rokoch si už mnohí mysleli, že poriadnu zimu na Slovensku zažijeme jedine v Tatrách a v najbližšom okolí. Síce tá aktuálna zima nemôže byť považovaná za poriadnu, no zimu prinajmenšom pripomína a dokázala, že na ňu nie sme pripravení presne tak ako po minulé roky.

Fíni sú však na zimu pripravení vždy, lepšie, a to nielen preto, lebo je u nich častejšie. Fíni majú totiž „zimu“ takpovediac v krvi, tak ako majú v krvi motoristické športy.

Keď sa však spojí zima a motoristický šport, Fíni skutočne dokazujú, že na nich má len málokto a dosvedčujú to nielen reprezentanti tejto krajiny v rely a v zimných športoch, ale aj tí „obyčajnejší“.

Vidieť to aj na nasledujúcom videu, kde chlapi z Fínska ukazujú kúsky aké len tak nevidieť. Vedľa seba postavili snežný skúter, Porsche 911 GT3 a motorku s poriadnymi zimnými gumami a pustili sa pretekať a driftovať.

Samozrejme o preteky až tak nešlo, skôr o všelijaké kúsky na snehu, skrátka o zábavu. Ak teda máte zopár voľných chvíľ, pozrite si toto video. Síce nepatrí k najšialenejšiemu čo možno na internete vidieť, má veľký potenciál zaujať. Predsa len, Porsche a motorka či skôr streetfighter na snehu sa nevidia každý deň.

Jan Hargas
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo