2015-01-05 04:40:00
BMW nabúralo do stromu.
BMW nabúralo do stromu. Vodič neprežil.

VIDEO Mladý vodič BMW vrazil do stromu a zomrel. Spolujazdec nemal pás a prežil!

Mladý vodič zomrel na mieste nehody. Jeho spolujazdec sa zachránil neuveriteľným spôsobom.

Udalosť, ktorá sa odohrala v poľskej obci Królewo približne 60 kilometrov od Varšavy ešte dnes šokuje internetových používateľov. Je to už jeden a pol roka od tragickej nehody, pri ktorej zomrel mladý 24-ročný vodič automobilu BMW.

Video sa znova objavilo na svetových video portáloch a opäť vzbudilo vlnu emócií. To čo sa počas nehody udialo možno označiť za neuveriteľné. Zatiaľ čo vodič BMW na mieste zomrel, jeho spolujazdec bez vážnejších zranení prežil. A to doslova neuveriteľným spôsobom.

Spolujazdec sediaci v čiernom BMW, ktoré vo vysokej rýchlosti nabúralo do stromu mal v čase nehody 33 rokov. Video zachytávajúce nehodu pochádza z palubnej kamery jedného z áut, ktoré v tom čase išli v opačnom smere. Na videu možno vidieť priebeh celej nehody.

BMW sa pravdepodobne dostalo do šmyku vo vyššej rýchlosti a namierilo si to rovno do statného stromu. Protiidúci vodič sa pokúsil vyhnúť zrážke, no svojim konaním nehodu neovplyvnil. Potom čo BMW napálilo do stromu, sa do okolia rozleteli kusy kovu, plastu a kúdol dymu. Z rozmláteného auta doslova vypadol spolujazdec, urobil kotúľ, otriasol sa a postavil sa na vlastné.

V čase nehody totiž nemal zapnutý pás, a tak ho náraz katapultoval cez otvor, kde bolo okamih predtým čelné sklo. Ktovie ako by dopadol keby mal zapnutý pás.

Zdá sa akoby mu práve to, že nemal zapnutý bezpečnostný pás pomohlo vyviaznuť z nehody bez vážnych následkov. Treba si uvedomiť, že takýto prípad je jeden z milióna a jazdiť bez zapnutých pásov je priveľké riziko. Napriek tomu, že pásy zachránia ročne stovky životov, v tomto prípade platí, že aj hlúpi majú šťastie. Znie to trochu zvláštne, to šťastie, hlavne ak si uvedomíme, že pri nehode skončil jeden život. Ostatní účastníci premávky však šťastie naozaj mali.

Ján Hargaš
ZDROJ: liveleak.com, malbork.naszemiasto.pl

Komentáre k článku


Stream naživo