2014-12-27 04:00:00
Aký darček dostalo vaše
Aký darček dostalo vaše auto?

Aký darček dostalo vaše auto? Pochváľte sa!

Niekto (si) daroval nový doplnok, alebo má nový vosk, čistiacu sadu, či nové pneumatiky.

Možno už bolo treba vymeniť akumulátor, alebo ste zobrali auto do umyvárne? Poteší aj nemrznúca zmes do ostrekovačov, ak nemáte diaľkové ovládanie tak aj rozmrazovací prípravok na zámky dverí.

Alebo čo tak sprej na premazanie závesov dverí, kapoty a všetkých pántov? Užitočné je ošetrenie gumových tesnení glycerínom, alebo podobným prípravkom. Mysleli ste na výmenu stieračov, alebo aspoň gumičiek? Bolo by akurát načase. Tento rok totiž malo slnko dosť času a priestoru, aby ich poriadne „vypálilo“ a preto stvrdli. Ani jeseň nebola veľmi daždivá, kde sa zvyčajne prejaví, že brity gumičiek už majú „čosi  odžité“ a potrebovali by okamžitú a bezpodmienečnú výmenu. Nevidieť na zimných cestách je nebezpečné, možno by potrebovalo vaše auto aj výmenu žiaroviek, najmä ak sa niektorá vypálila na jednej strane, je vhodné vymeniť ich aj na druhej strane.

Alebo ste sa tento rok rozhodli pre netradičný krok a ozdobili ste auto celkom ako Santove kamióny v nemenovanej reklame na nealkoholický nápoj s dvojslovným pomenovaním..? Ak ste mali dobrý nápad, istú ruku a kreatívne myslenie, mohlo to dopadnúť lepšie, ako v prípade nasledujúcich áut, ktorých majitelia to asi prehnali. Možno sa ešte pred zdobením svojich miláčikov posilnili, aby mali aj „rovné oko.“ Aj tak to dopadlo horšie, ako na hodovej púti...

Ak ste chceli podobne ozdobiť svoje auto aj vy, pochopte, nie sme v Amerike. Tu by ste vyšli úplne na posmech a nielen susedia by vás, na rozdiel od spomínanej krajiny, kde sa takéto „hrdinské činy“ považujú takmer za hrdinstvo, podozrievali z mierneho pohnutia mysle..., čiže jednoducho povedané by ste boli za bláznov. Ak však máte nutkavú potrebu vyparádiť svoje auto podobne na budúci rok, prinášame inšpiráciu a zároveň výstrahu – takto to naozaj nerobte! Alebo...?

P.S. Čo ste naozaj nadelili tentoraz „svojmu autu?“ Viem, že je to tak, či onak pre vás, ale ako maskovací manéver je to fajn výhovorka pred (manželským) partnerom, či nie? No tak sa pochváľte a napíšte nám, aký pekný darček dostalo vaše auto.

Komentáre k článku


Stream naživo