2014-12-22 13:20:00
Ani papuča ju nezastavila!
Ani papuča ju nezastavila!

VIDEO: Ženu na BMW X5 nezastavila ani papuča na kolese. Odišla aj s ňou!

Toto nevymyslíš, to je Amerika! Žena dostala na svoje auto papuču, no ani to jej nezabránilo v odchode.

Papuča na jednom z kolies nepoteší nikoho. Zaparkovať na zákaze parkovania znamená vysoké riziko, že sa vám jedna papuča ujde. Mestskí policajti v Bratislave vedia byť veľmi rýchli. Niekedy stačí aj pár minút státia na nevhodnom mieste a už prifrčí auto s plným kufrom papúč.

S papučou, ktorú dostanete u nás by ste však niečo takéto urobiť nemohli. Vlastne, niečo také by ste neurobili ani s menšou papučou, ktorú na X5-ťku prvej generácie nasadil strážnik na parkovisku. Stačí však stratiť rozum, či aspoň nervy a je možné aj niečo také.

Žena na rušnej ulici zaparkovala svoju obrovskú X5-ťku na mieste, kde nemala dovolené stáť. Netrvalo dlho a na miesto prišiel strážnik, ktorý jej za daný prečin nainštaloval na zadné koleso papuču.

Keď si to žena všimla, vrátila sa k autu. Medzi ňou a strážnikom prišlo k výmene názorov. Žena to nevydržala, nasadla do auta, naštartovala a pokúsila sa pohnúť.

Ako to dopadlo zistíte vo videu, pozretie určite stojí za to. Daná X5-ťka má isté terénne vlastnosti a kolesá, ktoré mala obuté neboli najväčšieho rozmeru. Že však tento pokus o útek nebol zadarmo, o tom si môžete byť istí.

Ak by ste sa predsa len zamýšľali ako to asi dopadne s papučami, ktoré sú podobné tým používaným u nás, tu je názorná ukážka:

Ján Hargaš
ZDROJ: Best videos

Komentáre k článku


Stream naživo