2014-12-16 11:55:00
Renault Espace
Renault Espace
Zdroj: Renault

Renault si na novom modeli Espace dal záležať. Dôkazom je toto video

Espace má byť novou vlajkovou loďou automobilky, a tak doň Renault vložil skutočne veľa peňazí a úsilia.

Aby motoristom poodhalil koľko peňazí a snahy vývoj nového modelu Espace stál, vytvoril nasledujúce video. Pre Renault, tak ako pre ďalšie francúzske automobilky je dizajn mimoriadne dôležitý. Auto musí vyzerať dokonalo, lak musí byť dokonalý a aj interiér musí vyzerať prvotriedne a výnimočne. Preto automobilka investovala 420 miliónov eur do prípravy výroby na nový model. Okrem mnohých hodín školení zamestnancov, okrem nových úsekov linky, prináša aj nový svetelný tunel, kde majú zamestnanci v dokonalých svetelných podmienkach vyhodnotiť vzhľad a kvalitu laku a označiť nepodarené úseky.

Renault Espace sa z obrovského rodinného MPV presúva smerom, ktorý mu má priniesť lepšie predaje. Z nudného auta pre veľké rodiny vytvára dynamicky pôsobiaci crossover, ktorý okrem priestoru a vysokej bezpečnosti ponúkne pocit luxusu, výnimočný športovo dynamický dizajn, a tiež schopnosť odolať nielen mestskej džungli a diaľnici, ale aj ľahším poľným cestám. Mal by, či to dokáže zistíme až, keď ho budeme mať v redakcii.

V podstate sa Espace stáva autom, ktoré takmer dokonale (aspoň napohľad) spĺňa požiadavky slova multifunkčný. Dokáže aj to, aj tamto, i hento a zároveň poskytne kvantum priestoru.

Na videu je okrem tradičných reklamných slovných spojení o fantastickosti vozidla zaujímavá najmä ukážka interiéru, ale aj exteriéru. O aute sa prostredníctvom videa môžete dozvedieť viac ešte skôr než sa vôbec dostane na blízke výstaviská.

Ján Hargaš
ZDROJ: Renault

Komentáre k článku


Stream naživo