2014-12-10 16:55:00
Najhorsie parkovanie toho roka?
Najhorsie parkovanie toho roka?
Zdroj: jh

VIDEO: Je toto najhorší vodič roka? Neuveriteľný pokus vyparkovať auto!

Toho roku sme už zaznamenali slušný počet nešikovných pokusov zaparkovať/vyparkovať svoje auto. Tento je jeden z najlepších!

Či je však najlepší, či v tomto prípade skôr najhorší, to musíte posúdiť sami. Vodička BMW X3 sa v Calgary v Kanade pokúsila opustiť parkovisko. Úkon, ktorý by aj nie príliš zručnému vodičovi netrval viac ako pol minúty (aj to by dvakrát vystúpil z auta a skontroloval či do niekoho nevrazil) jej zabralo viac než štyri minúty.

Samotný čas by však nebol až taký hrozný, no dobre bol... Celé video však naberá značne humorný podtón najmä preto, čo vodička počas toho videa robí.

Na jej zúfalom pokuse sa smeje celý internet. Jedinou výnimkou je asi ona, prípadne jej okolie a hlavne majiteľ červenej Mazdy 3, ktorá si jej „vyparkovanie“ odniesla v plnej dávke.

Mimochodom, majiteľ Mazdy sa zdôveril blogerom z opačného konca sveta, že cena opravy jeho auta sa pohybuje v rozmedzí 2400 až 4500 dolárov. Síce je dolár ešte stále slabší ako euro, aj v našich euráčoch je to riadna pálka.

Tu je spomínané video, nech padne na úžitok:

Ján Hargaš
ZDROJ: carscoops.com

Komentáre k článku


Stream naživo