2014-12-14 04:55:00
Lil Wayne a jeho
Lil Wayne a jeho dcéra Reginae
Zdroj: TMZ

Sladké 16-te narodeniny: Tatinko Lil Wayne kúpil BMW, maminka Ferrari 599 GTO!

Tomu sa povie sladké šestnástiny! Tata kúpi BMW X4, mamina Ferrari 599 GTO... Snáď to aj dobre oslávili.

Aké to asi je, keď sa môžete z peňazí zblázniť a nevie čo s nimi? Kupujete si čo len chcete, máte všetko čo chcete, a keď príde na vašu dcéru, rozhodnete sa jej kúpiť niečo ozaj dobré. Rapper Lil Wayne žije americký sen súčasnosti a síce si neudržal manželstvo, rozhodol sa, že aspoň s dospievajúcou dcérou bude mať dobrý vzťah. No a nie je nič lepšie ako dcérenke kúpiť poriadne auto.

Kúpil jej teda BMW X4 – na denné vozenie. Možno bol aj prekvapený, keď sa dozvedel, že matka jeho dcéry a bývalá manželka kúpila dcérenke Reginae spolu s novým druhom Ferrari 599 GTO.

Známy rodičovský súboj kto z koho vyhráva mamina. Gratulujeme.

Reginae zažila oslavu narodenín presne v štýle programu Super Sweet Sixteen, ktorým mladých ľudí kŕmia hudobné stanice MTV. Podstatou programu je mať najlepšiu oslavu všetkých čias a Reginae sa vybrala presne týmto smerom. Na oslave jej zaspievala „speváčka“ Nicki Minaj, ľudia sa zabávali a vrcholom programu bolo odovzdávanie áut.

Či už závidíme, tvárime sa že nie, alebo je nám to naozaj ukradnuté, Ferrari 599 GTO je jedným z najostrejších áut svetových ciest a je dosť pochybné, či 16-ročné dievča dokáže 670 koňový hyperšport udržať na ceste.

Zdroj: TMZ

Od rodičov sa to zdá byť nezodpovedné, tí však tvrdia, že Reginae je dostatočne skúsená vodička na to, aby auto zvládla. Snáď si teda obe autá užije a z darov, ktoré dostala sa jej nezakrúti hlava a nepomýli si životné hodnoty. Ale keby aj, nebola by prvá ani posledná.

Ferrari 599 GTO je ostrejšia verzia odvodená od skvostného Ferrari 599 GTB Fiorano. Ferrari toto auto vyhlásilo za najlepšie a najrýchlejšie Ferrari všetkých čias. Podkapotou má šesťlitrový dvanásťvalec s výkonom 493 kW (670 k) a s maximálnym krútiacim momentom 620 Nm. Vďaka nemu zrýchli z nuly na 100 km/h za cca 3,1 sekundy a maximálna rýchlosť sa pohybuje na úrovni 335 km/h. Ferrari si za limitovanú edíciu modelu 599 necháva aj patrične zaplatiť. Nové stálo približne 360 000 eur, pričom auto patrí k tým, ktorých hodnota bude v priebehu času skôr stúpať ako klesať.  

Ak teda rozmýšľate nad tým, čo podarovať dieťatku na osemnástku, GTO bude dozaista veľmi dobrá investičná príležitosť... A my ostatní môžeme pokojne ďalej snívať, že si raz takéto autisko vyskúšame na okruhu.

Ján Hargaš
ZDROJ: TMZ

Komentáre k článku


Stream naživo