2014-12-02 11:45:00
Motorkár si minul karmu/šťastie
Motorkár si minul karmu/šťastie
Zdroj: jh

VIDEO: Hlavou proti múru, alebo proti kamiónu – myslíte, že prežil?

Niektorí si myslia, že v živote máme iba určité množstvo šťastia. Niekto ho čerpá celý život, iný minie všetko v sekunde.

Tomu sa hovorí šťastie! Keď si pozriete nasledujúce video, pochopíte o čom píšem. Tak tesne uniknúť rozmliaždeniu kamiónom, to už nevyzerá ani ako skutočnosť. Skôr ako záber z filmu Jackieho Chana.

Na frekventovanej ceste sa ocitli naraz dva kamióny, autobus, hŕba áut a traja motorkári. Jeden z nich mal na helme pripevnenú kameru, a tak si môžeme pozrieť to, čo by povedané a opísané ani zďaleka neznelo tak ako to vyzeralo v skutočnosti.

Motorkár s palubnou kamerou myšičkoval medzi autami ako to motorkári v zápchach občas robia. Je to síce riskantné, ale ako sa hovorí: risk je zisk. V jednom okamihu si povedal, že prejde pomedzi dva nákladné automobily, ktoré šli vedľa seba a medzi nimi bol voľný pruh.

Na poslednú chvíľu si všimol, že medzera medzi kamiónmi už dlho nebude a že jeden z nákladiakov vyhodil smerovku a zamieril si to do stredného pruhu. V momente stlačil brzdu a prudko spomalil. Vďaka tomu sa dostal mimo ohrozenia.

Kolega motorkár však taký pohotový nebol a dostal sa do medzery. Nebyť ohromnej dávky šťastia, kolesá kamiónu by ho rozmliaždili ako chrobáka. Lenže všetko dopadlo inak...

Incident sa podľa všetkého odohral v Thajsku. Na videu je síce starší dátum, ale podľa všetkého by udalosť mala byť relatívne aktuálna (zle nastavený čas).

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo