2014-11-21 05:00:00
Podvodník-samovrah, alebo samovrah-podvodník?
Podvodník-samovrah, alebo samovrah-podvodník?
Zdroj: jh

VIDEO: Pokus o samovraždu, alebo poistný podvod? Šialenec skočil rovno pod auto!

Ruské cesty prinášajú rôzne prekvapenia. Dnes tu máme pokus o dokonalý zločin, ktorý vyznel skôr ako vtip.

Niečo také na Slovensku skutočne nezažijete. Ale na východ od Európy sú poistné podvody skokom pod auto úplne bežné a videli sme ich už stovky. Cieľom takýchto šialencov je nechať sa zraziť autom a vytlačiť z incidentu nejakú kompenzáciu.

Pritom nemusí ísť len o snahu získať peniaze od poisťovne, možno by sa šikla aj dobre odôvodnená PN-ka, prípadne nejaké „odškodné“ rovno od vodiča, ktorý by mohol byť okolnosťami prinútení pokúsiť sa vyrovnať so „samovrahom“ rovno na mieste.

Iste, mohlo by ísť aj o pokus o ozajstnú samovraždu, no v tom prípade je to ešte absurdnejšie. Pritom incident sa mohol naozaj skončiť vážnym zranením, alebo pokojne aj smrťou. Ak chcel totiž podvodník získať len pár šrámov, obvykle skáče rovno na kapotu. Tento blázon však skočil rovno pod kolesá a nebyť pohotovej reakcie vodiča a jeho dobrých bŕzd, mohlo to skončiť naozaj všelijako.

S odstupom času to vyzerá naozaj smiešne. Sme si istý, že vodičovi to v danom okamihu smiešne neprišlo a ručnej-stručnej konfrontácii s podvodníkom-samovrahom sa vôbec nečudujeme. Dávajte si pozor na cestách, lebo nikdy neviete, či sa vám ten nenápadný chodec nehodí pod kolesá.

PS: Ak máte v živote čo robiť, radšej pretočte aspoň na 1:20, nič vám neujde a nezabijete zbytočne veľa času sledovaním opatrného cúvania z parkoviska.

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com, focus.ba

Komentáre k článku


Stream naživo