2014-11-20 14:20:00
Gymkhana 7 je tu,
Gymkhana 7 je tu, drsnejšia než kedy predtým
Zdroj: Mike Blabac, Larry Chen, Roncar, Pierre Wikberg

VIDEO: Gymkhana 7 vracia Kena Blocka do ulíc. Ale s 845 koňovým Mustangom 4x4!

Gymkhana 7 znamená návrat Kena Blocka do ulíc jedného veľkého mesta. Fiesta skončila, prichádza Mustang.

A nie tak hocijaký. Ken Block si pre nové diely série drifterských videí Gymkhana 7 pripravil niečo úplne nové. Superostrú Fiestu poslal na dôchodoch a vydal sa smerom do neprebádaných vôd. Z americkej klasiky menom Ford Mustang 1965  si nechal vytvoriť drifterskú beštiu s prepĺňaným výkonom 845 koní a náhonom na všetky štyri kolesá.

Asi ste ešte nikdy nevideli Mustanga driftovať všetkými štyrmi kolesami, je to vôbec prvý krát kedy sa pohon 4x4 a Mustang spojili. A tomuto spojeniu sa nemôžeme čudovať, keďže pre extrémne driftovanie aké predvádza Ken Block je stály pohon 4x4 kľúčový.

Okrem toho však potrebujete poriadnu dávku zručnosti a tú šialenec a zároveň pretekár Block má.

Nový diel nás zavedie na cesty v Los Angeles v USA. Pri slovnom spojení cesty v Los Angeles sa mnohým z nás vybavia obrovské dopravné zápchy na ohromnej diaľničnej a cestnej sieti v tomto kalifornskom meste.

Block predvádza svoje klasické drifterské kúsky, no prídáva viacero nových prvkov, na ktoré si netrúfol ani so známou Fiestou. Zdá sa akoby si naozaj mohol robiť čo chcel a ani taká silná veličina ako fyzika, mu nedokáže odporovať. Veď pozerajte a užívajte, tu je Gymkhana 7:

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo