2014-11-10 12:10:00
Chaos v Bratislave, odťahujú
Chaos v Bratislave, odťahujú čo môžu!
Zdroj: Jan Zemiar

FOTO: Chaos v Bratislave pre zmeny v doprave. Dávajte si pozor, kam zaparkujete!

Takto to vyzeralo a vyzerá v Bratislave pod Hlavnou stanicou. Odťahovky pracujú na plný úväzok, chystá sa trať!

Už je to dlhý čas odkedy naposledy odišla električka z Hlavnej stanice a ešte dlhší čas uplynul odkedy električka spojila centrum mesta s Hlavnou stanicou.

Všetko sa však zmení, a to už zajtra. Električky z Hlavnej stanice začnú jazdiť už tento týždeň a úplnou náhodou tesne pred komunálnymi voľbami...

Spustenie mesiace (ba až roky) nepoužívaných úsekov trate si vyžiadalo nástup upratovacích, odťahovacích a opravovacích služieb. V Bratislave sa v piatok čistila trať a najväčšie „nečistoty“ predstavovali autá nadrzovku zaparkované na nepoužívanej trase.

Ak ste tam zvykli parkovať, dávajte si dobrý pozor, aby ste tak už nespravili. Je viac ako isté, že sa s vami nikto nebude babrať a rovno vás odtiahnu. Papuča totiž nič nerieši, trať musí byť funkčná a autá v tom bránia.

Pred pár týždňami sme uverejnili fotografiu auta parkujúceho priamo v prístrešku na zastávke v tesnej blízkosti s Ministerstvom financií. Mnohí sa nad aroganciou smiali, mnohí krútili hlavami ale našli sa aj takí, ktorí tvrdili, že na parkovanie v zastávke nie je nič zlé, nakoniec električky tade nechodia, tak čo.

Zdroj: Jan Zemiar

Ibaže takéto parkovanie sa v Bratislave pod Stanicou už viac netoleruje a neodporúčame to skúšať nikomu. Voľby sa blížia a električky skrátka MUSIA jazdiť! Aj keď je trať v otrasnom stave. Postačuje a to je dôležité. A možno tam čoskoro pribudnú nové električky, takže sa cestujúci budú z Hlavnej stanice trmácať v novom voňavom, ale budú sa a to je dôležité.

Ján Hargaš

Komentáre k článku


Stream naživo