2014-11-06 19:15:00
Kuriózna nehoda
Kuriózna nehoda
Zdroj: yaplakal.com

FOTO: Lancer buchol do Daewoo, to do Hummera a ten do Lamborghini! Ou...

Tomu sa hovorí reťazová nehoda! Jazdiť na Lamborghini sa neoplatí, ani keď to viete. Iní totiž vedieť jazdiť nemusia.

Veru tak, načo si v dnešnom svete kupovať také drahé auto akým Lamborghini Murcielago je? Načo, keď vám ho na parkovisku niekto oškrie, keď do vás môže kedykoľvek niekto napáliť z vedľajšej cesty, z boku, zo zadu, spredu. A mať ho len na to, aby ste si zajazdili na okruhu?

Na to sú predsa lepšie a lacnejšie! Lenže takto nejako hovorí zdraví rozum a nie každý kto na Lambo má dostal rozum do vienka.

A tak sa stane, že na ulici v Ukrajine sa stretnú v jednom rade Lamborghini, Hummer H2, Daewoo Lanos a Mitsubishi Lancer.

Práve Misubishi Lancer, respektíve jeho vodič bol za škodou a za touto kurióznou reťazovou nehodou. Neubrzdil a vrazil do Daewoo Lanos. Lanos v dnešnej dobe kúpite aj za dve stovky, takže najhoršiu škodu by mal vodič Mitsubishi. Lenže Daewoo to odhodilo do nechutne vytuneného Humera, ktorým to pohlo rovno do nablýskaného Lamborghini Murcielago.

Dúfajme teda, že vodič Mitsubishi mal ozaj dobrú poistku. Ale čo tam potom, škoda sa opraví, plechy sa vyklepú, Daewoo to možno rozchodí, vodič Mitsu si zoberie hypotéku na spoluúčasť a všetko bude ako predtým... Skoro.

Ibaže medzi Hummerom a Lamborghini sa v čase nárazu nachádzal človek (buď obdivovateľ, alebo člen posádky jedného z áut), ktorého náraz vtlačil medzi dve autá a spôsobil mu vážne zranenia.

Tohto chodcu musela odviesť sanitka. O jeho stave nie sú známe informácie.

Ján Hargaš
ZDROJ: yaplakal.com

Komentáre k článku


Stream naživo