2014-11-01 12:25:00
Mužovi vypadla horiaca cigareta,
Ilustračné foto
Zdroj: SITA

Mužovi vypadla horiaca cigareta, vyskočil z auta a auto mu prešlo po hlave!

Neznámy muž v meste Aurora v Colorade v USA vyskočil z auta, šmykol sa a vlastné auto mu prešlo po hlave.

Všade na svete sa stávajú kuriózne nehody, no táto je jedna z najkurióznejších. Muž nasadol do auta, naštartoval, zapálil si cigaretu a chcel vyjsť z príjazdovej cesty k domu. Cigareta mu vypadla z rúk na bundu. Muž sa zľakol, vyskočil z pomaly idúceho auta, no to ho dverami zhodilo na zem a pravé predné koleso mu prešlo rovno cez hlavu!  

Bolo by to vtipné, keby jeho auto nebolo veľký rodinný van a muža nehoda takmer nezabila. Po privolaní záchrannej služby ho previezli do nemocnice, kde bojuje o život.

Aj keď je vo veľmi vážnom stave a zranenia patria medzi život ohrozujúce, podľa lekárov sa z toho nakoniec dostane. Či nebude mať trvalé následky sa neuvádza.

Hovorí sa, že cigarety zabíjajú, no nikto by nepovedal, že zabíjajú tak rýchlo. Aj v tomto prípade platí, že cigarety škodia zdraviu a fajčiť v aute nie je dvakrát dobré rozhodnutie. Cigareta je ďalšia vec, ktorú musíte strážiť a ľahko vám môže vypadnúť z rúk podobne ako tomuto mužovi. Ak sa tak stane, radšej sa venujte riadeniu a rýchlo zastavte a až potom ju zodvihnite. Vystupovať z auta počas jazdy neodporúčame...

 

Ján Hargaš
ZDROJ: freep.com

Komentáre k článku


Stream naživo