2014-10-23 04:45:00
BMW na letných gumách
BMW na letných gumách je na snehu ako kokosy na snehu...

VIDEO: Na BMW mám vyjazdené letné gumy a vonku sneží a mrzne. Jazda bude vtipná!

Tak toto video stojí za pozretie. Chalani robili čo mohli, aby sa dostali domov, no so zadokolkou a bez dezénu je to ťažké!

BMW má jednu úžasnú vlastnosť. Motor poháňa výhradne zadné kolesá (ak nemáte xDrive alebo ActiveTourera) a vďaka tomu máte za volantom auta tejto značky úžasný pocit. Zážitok z jazdy je skvelý, rezať zákruty tak ako v BMW viete len s malým počtom áut. Je to zábava, je to adrenalín, je to to pravé orechové.

Na suchu.

Na mokre to môže byť ešte väčšia zábava, ak máte naokolo hŕbu priestoru a ste ozaj dobrý vodič.

BMW je snom mnohých z nás. Väčšina z nás si však nového Bavora nemôže dovoliť, a tak sa prehrabávame v ponukách jazdeniek a keď sa k nejakému Bavoráku dostaneme, kúpime a niečo odjazdíme, chce sa nám plakať nad účtami za opravy. Pri tej všetkej radosti zabúdame, že auto je luxusné, aj keď už v bazáre luxusne nestojí ani luxusne nevyzerá a že získať náhradné diely, či len také pneumatiky na Bavora je o dosť náročnejšie ako na Škodovicu.

A tak sa snažíme hľadať čo najlacnejšie riešenia (našťastie sa aj také nájdu), a síce nám z platu „Beemer“ ukrajuje viac ako by sme chceli, predstava, že by sme svojho Bavoráka poslali niekam... inam nám trhá srdce. A tak šetríme, opravujeme, šetríme, opravujeme a na otázky koľko ťa tá šunka stojí neodpovedáme už len z princípu (moje auto nie je šunka, ty...)

A zhruba rovnako sú na tom mladí muži z nasledujúceho videa. Na svojom postaršom autíčku šetrili ako sa dalo a zima, sneh, poľadovica ich ozaj prekvapili. Nebolo by na tom nič zvláštne, keby nežili v Rusku... Inak ruské prekvapenie z príchodu zimy si môžete pozrieť aj tu.

Chlapi sa aj napriek zlému počasiu rozhodli vydať na cestu. Už so zadokolkou obutou na zimných pneumatikách treba jazdiť opatrnejšie ako s predokolkou. Keď ste na letných, je to o dosť horšie, nehovoriac o tom ak máte tie letné už akosi bez dezénu.

Inak sa totiž situácia na videu vysvetliť nedá... Veď pozerajte:

Ján Hargaš
ZDROJ: liveleak.com

Komentáre k článku


Stream naživo