2014-10-09 03:55:00
Chlpatý odkazovač
Chlpatý odkazovač

VIDEO: Vystúpil z auta a chcel vynadať inému vodičovi! Toto nečakal!

Poznáte tých tvrdých chlapcov, ktorí keď nedokážu dosiahnuť svoj cieľ inak, vystúpia z auta a vyhrážajú sa? Toto je na nich najlepšia zbraň!

Videli sme takých príbehov už veľa. Agresívny, testosterónom zmutovaný vodič nedokáže ustáť, že sa veci okolo neho dejú inak než si predstavoval. Namiesto toho, aby narátal do desať, prípadne do tridsať a uvedomil si, že hnev mu nijako nepomôže zlepšiť stav veci, iba čo mu to uškodí, sa rozhodne vystúpiť zo svojej plechovej škatule a demonštrovať silu fyzicky.

Väčšinou takýto vodič príde k inému autu, pobúcha mu po plechoch, z úst mu lietajú vulgarizmy, niekedy sa mu dokonca podarí odbiť nejaké zrkadielko, či rozbiť okienko. Keď už napácha dosť škody a vyjadrí svoj názor tak ako ho to maminka učila – (jedine silou, Ferdinand, jedine silou), spokojne sa vráti do auta s pocitom víťazstva.

Občas sa takýto výstup skončí tak, že agresorovi sa podarí narušiť vonkajšiu plechovú ochranu druhého vodiča a príde k fyzickému kontaktu. Málokedy ide o poláskanie a namiesto bozkov väčšinou lietajú päste. Aj po takomto fyzickom víťazstve sa agresor spokojne vracia do svojho vozidla s patričným zadosťučinením v miešku.

V tomto prípade však pocit zadosťučinenia zostal u domácich v „napadnutom“ aute. Agresor vystúpil, s vážnym problémom na srdci, iste chcel niečo druhému vodičovi vysvetliť tvárou v tvár, ibaže druhý vodič nemal v úmysle rozprávať sa s ním a namiesto svojej tváre, poslal tvár svojho asistenta sediaceho na zadnom sedadle.

Keď si v spätnom zrkadle všimol, že „agresor“ vystúpil z vozidla, iba čo stiahol zadné okienko a nechal mladého muža nahrať odkaz na chlpatý záznamník. Či „agresor“ svoj odkaz vôbec nahral a či ho v tom hurhaji bolo vôbec počuť, nevieme, ale zdalo sa, že ked sa vracal do auta, uľavilo sa mu. Aj keď to vyzerá tak, že sa mu uľavilo z úplne iných príčin ako si predstavoval...

Ako sa hovorí, najlepšia obrana je útok. V tomto prípade to platí doslovne. Lebo psy sa bránia útokom.

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo