2014-10-06 03:45:00
Ženičky tlačia Tico. Nie
Ženičky tlačia Tico. Nie je dôležité sedieť za volantom, ale kabelku mať na pleci!

VIDEO: ako ruské ženičky potlačiť Daewoo Tico chceli. A volant držať zabudli!

Ruská komédia zachytená na palubnú kameru. Pri tomto videu sa budete smiať, aj keby ste nechceli.

A celé video možno charakterizovať jediným slovkom: „hopa!“ Mladej dievočke pravdepodobne zdochlo Tico rovno na križovatke. Rozhodla sa teda potlačiť ho mimo križovatky, nech nebrzdí premávku. V jej úsilí jej pomohla spolujazdkyňa/okoloidúca.

Problém bol, že ženy si akosi nevšimli dosť viditeľnú skutočnosť, a síce že cesta za križovatkou sa mierne zvažuje. Zapreli sa teda do 700 kilového Tica z celých síl, potlačili a ... A začala komédia.

Našťastie sa nikomu nič vážne nestalo, teda s výnimkou Tica, ktoré to schytalo poriadne. Na druhú stranu, zranenia trojvalcovej mašinky nie sú nič, čo by šikovné ruky mechanika a klampiara neopravili. Možno bude treba vymeniť chladič, možno stačí naspäť nasadiť značku a možno bude lepšie celé auto rovno vyhodiť, lebo situácia sa môže zopakovať. A nie je nič horšie ako keď vás auto nechá v štychu a všetci sa na to pozerajú.

No a úplne najhoršie je, keď to nejaký dobrodinec nakrúca a následne hodí na internet. To sa stanete nedobrovoľne internetovou celebritou a na vašom cupitaní pri Ticu sa smejú nielen domáci Rusi, ale pomaly  celý svet. Nevadí, treba to zobrať s humorom a poučiť sa, že je lepšie, keď je vodič pri roztláčaní za volantom, alebo má aspoň otvorené dvere, aby mohol vhopsnúť do auta v prípade, že sa priveľmi rozbehne...

A poučenie pre tých z vás, ktorí chcú byť stále šik znie: nie je dôležité pri tlačení auta za volantom sedieť, ale kabelku na pleci mať!

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo