2014-09-21 04:55:00
Trophy Truck Monster
Trophy Truck Monster
Zdroj: marathonrally.com

VIDEO: Toto auto je ako stvorené pre slovenské cesty! Nič ho nezastaví!

Výmoľ, diera, zlá cesta, dopravná zápcha? Kašlite na bicykel, či na MHD. Toto je spôsob ako sa dopraviť do práce!

Určite si spomeniete na nedávny pokus Bratislavskej radnice zabojovať za čistejšie spôsoby dopravy do centra mesta. Vymysleli porovnávací test s takými kritériami, ktoré auto nemohlo vyhrať. Z Rače do centra s nákupom v obchode na SNP, to rýchlo zvládnete jedine električkou, alebo na bicykli. S autom je to zúfalé, a tak to podľa vedenia mesta dokazuje, že chodiť do práce autom je zlo.

Iste, sú aj lepšie a ekologickejšie spôsoby dopravy, no za súčasných podmienok je auto stále to najlepšie čo môžete využiť. Nestačí len robiť kampaň na MHD a cyklistiku, treba do toho aj investovať peniaze. Nakoniec to, že približne polovica ľudí chodí do práce autom neznamená, že sa mýlia a že robia zle. Iba si vybrali najjednoduchší a najpohodlnejší spôsob.

Večná škoda, že do testu nezapojili aj stroj, ktorý vidíme na obrázku. Nielenže by test bezpečne vyhral, svojho majiteľa by do centra doviezol skutočne originálne a štýlovo.

Výhodou takéhoto auta je, že si môžete vybrať akúkoľvek cestu. No a v prípade, že je cesta príliš plná, vy si urobíte svoju.

Kombinácia hrubej sily, ohromujúcich terénnych schopností, výbornej ovládateľnosti s vodičským umom je presne to, čo by aj z cesty do práce urobilo skvelý zážitok.

V nasledujúcom videu však nejde o cestu do práce. Ide o „stávku“ medzi mimoriadne populárnym hráčom pokru a playboyom– Danom Bilzerianom a skoro rovnako populárnym extrémnym jazdcom BJ Baldwinom. S Danom Bilzerianom sa v úvode videa stavia, že sa BJ nestihne so svojou 800 koňovou super terénnou mašinou dostať do cieľa v čas.

Ako to už v podobných (porno) filmoch býva, o príbeh a pointu príliš nejde. V prvom rade ide o poriadne nadupanú zábavu plnú powerslidov, driftov, skokov a preháňania sa po uliciach mexického prímorského mestečka Ensenada, ktoré nám úplne náhodou pripomína letné predmestia nášho hlavného mesta... Teda, myslíme na kvalitu ciest samozrejme.

Dosť bolo drístania, tu sa pravá chlapská akcia hojne dopovaná energetickým nápojom začína. Dobrú chuť!

To, čo ste práve mali možnosť vidieť, je druhý diel internetového seriálu Recoil. Ak chcete vidieť prvý a predpokladám, že po tomto chcete, tu je:

Ján Hargaš
ZDROJ: Monster, youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo