2014-09-14 04:35:00
BMW M3 na kruháči,
BMW M3 na kruháči, policajti sa len bezmocne prizerajú

VIDEO: Poliak s BMW driftoval na kruháči a policajti sa len bezmocne prizerali!

Tomu sa hovorí odvaha, alebo skôr istota, že ho nechytia? V texte sa dozviete prekvapivé súvislosti.

Poliak na BMW M3 E92 kupé (predchádzajúca generácia) zabával okolostojacich večer v centre Varšavy svojim „umením“ a driftoval na kruhovom objazde. Na kruhový objazd dorazila polícia a pomysleli by ste si, že má po zábave... Čoby! On pokračoval ďalej, urobil ešte jedno drifterské kolečko, a potom sa vydal na útek. Neprekvapí vás informácia, že ho nechytili.

Čo vás však asi prekvapí je, že tohto „týpka“ sme už na Podkapotou mali. Chlapík na M3-jke nie je nik iný ako 23-ročný Poliak Robert N, ktorý sa cez youtube pýši svojimi šialenými kúskami v centre Varšavy. Ešte v júni mal na svojom konte neskutočných 89 zdokumentovaných dopravných priestupkov a garantujeme vám, že odvtedy nezaháľal a popracoval na ďalších. Nehovoriac o tom koľko priestupkov proti pravidlám cestnej premávky za svoj krátky život už urobil!

Robert N. nie je žiaden superMario s nekonečným množstvom životov. Už minimálne raz pri naháňačke s policajtmi rozmlátil auto a zadržali ho. Lenže chlapec má asi dosť dobré kontakty, keďže sa zo všetkého zakaždým poľahky vyvlečie, zaplatí pár šupiek pokuty a jazdí ďalej ako magor.

Tento cestný pirát si zo zákona urobil trhací kalendár a z policajtov každým dňom a každou svojou jazdou robí pajácov, ktorým sa smeje nielenže celé Poľsko, ale celý svet. Je neuveriteľné, že aj napriek takej kope dôkazov proti nemu sa mu v podstate nič nestalo, vodičák a auto stále má, ďalej si jazdí po Varšave a priľahlom okolí a zákon je naňho krátky. Mimochodom, na youtube má slogan: Ničitelia systému...

Príbeh Roberta N a jeho kamošov je dôkazom, ako odlišne platí zákon pre bežných vodičov a pre tých, ktorí si sú schopní zaplatiť a zariadiť nepostihnuteľnosť. Alebo je to inak? Dajte vedieť v diskusii!

 

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo