2014-08-21 04:20:00
Ako dokáže Ninja aj
Ako dokáže Ninja aj o uši pripraviť...

VIDEO: Rumunskí Pat a Mat stvorili najhlučnejší výfuk z plechu a šnúrok!

Keď sa Pat a Mat do niečoho pustia, nezastaví ich nič. A týchto dvoch Rumunov nezastaví ani hluchota!

Inak ako Pat a Mat sa dvaja chlapíci z Rumunska nemôžu volať. Na úžasnú Kawasaki Ninja 636 pripevnili „tlmič výfuku,“ ala hrniec, upravenú "Nindžu" zobrali na súťaž o najhlučnejšiu motorku a netreba priveľa rozmýšľať, aby bolo jasné, že súťaž vyhrali.

Navyše na mieste našli dostatočne veľké množstvo „fajnšmekrov“, ktorý sa nechali dobrovoľne zbaviť sluchu.

Nebudem sa vyjadrovať k skutočnosti, že Ninja si nezaslúži takéto šialené zaobchádzanie a už vôbec nie takýto predpotopný zosilňovač, je to ich motorka a môžu s ňou robiť čo chcú.

Skôr ma zaujalo s akým odhodlaním chlapi krútili motorkou tak, aby si minimálne dočasnú hluchotu, či pískanie v ušiach užilo čo najviac okolostojacich.

Koncovku pripojili na motorku prostredníctvom šnúrok a predpokladám, že na výfukové potrubie Ninje to "privarili" kladivom...

Načo obkecávať, pozrite si celkom vtipné video a posúďte sami. Pravdepodobne môžeme veľmi banovať, že sme nemali tú česť počuť obdivuhodný plechový zvuk na vlastné uši. Ale aj video túto "nádheru" ilustruje dostatočne. Užívajte v pokoji a dajte vedieť, čo si o vynáleze myslíte!

PS: Pripomína nám to poľskú koncovku výfuku na auto, ktorá sa zapísala do análov ako najlacnejšia vôbec. Tento motorkársky rumunský ekvivalent však tiež nebude omnoho drahší...

 

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo