2014-08-13 13:10:00
Koho zaujme Ferrari v
Koho zaujme Ferrari v skutočnosti?

VIDEO: Takže kto sa naozaj obzrie za Ferrari? Ženy? Ani náhodou!

Pamätáte si nachytávky, ktoré sa snažili dokázať, že ženy sú zlatokopky a mužov hodnotia iba podľa auta? Ženy značka auta príliš netrápi...

Dnes si môžete pozrieť video, ktoré ukazuje ako je to naozaj. Teda, niežeby neexistovali ženy, ktoré sú náchylnejšie baviť sa s mužom ak zistia, že má poriadne drahé fáro... no väčšinu drahé auto vôbec netrápi.

Sú to práve muži, ktorí sa obzrú za Ferrari. Ženy na to z vysoka...

Toto video pochádza opäť z USA, no tento krát nejde o zlatokopky ale o „zlatokopov.“

Doug DeMuro si zobral staršie Ferrari 360 Modena a posadil doň kamarátku. Z druhého auta nakrúcal reakcie okolia. Boli okamžité! Ale takmer výhradne v mužskom podaní.

Chlapi nielenže na auto civeli, zaujímalo ich o to viac, keď zbadali, že ho šoféruje žena. Keď auto zastalo a slečna z neho vystúpila, nemusela dlho čakať a v momente sa pri nej zastavilo zopár chlapov.

Lenže namiesto toho aby ju balili, pýtali sa na auto. Aj keď jeden vyzeral, že by si rád zajazdil...

Video, tak ako predchádzajúce v podstate nedokazuje vôbec nič. Maximálne to, že mužov zaujme Ferrari a tiež ich zaujme ak ho šoféruje žena.

Zároveň je vidieť to, čo vieme už dávno. Stať sa majiteľom auta od výrobcu akým je Ferrari vyžaduje aj trochu trpezlivosti. Môžete si byť istí, že vaše auto pritiahne pozornosť okolia a nájdu sa aj takí, ktorí sa s vami budú snažiť komunikovať. Ale čomu sa čudujeme. Ferrari sa nekupuje len pre vlastný pôžitok, ale aj preto aby očarilo okolie, no nie?

Napriek tomu, že z videa nezískate nejaké veľké poučenie, oplatí sa pozrieť si ho. Je celkom vtipné :).

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo