2014-07-26 05:20:00
Cadillac Escalade a odťahovka
Cadillac Escalade a odťahovka

VIDEO: Chcela ujsť v odťahovanom aute. Na tejto žene sa budete smiať!

Odťahovka jej odvážala auto, no ona doň nasadla a pokúsila sa ujsť. S kolesami vo vzduchu... Komédia aká sa len tak nevidí.

Žena z mesta Spartanbourg v Južnej Karolíne, ktorú priatelia nazývajú Kee4Es (asi sa to nečíta kéštyries...) zaparkovala svoju mašinu tam, kde nemala. Prišlo odťahovacie auto, zamestnanci zahákli Escalade, zdvihli ho a mienili vyraziť. V tom sa prihrnula Lakeisha Smith a pokúšala sa dostať do auta a utrhnúť sa z reťaze, na ktorej Escalade visel.

Scotty Fowler, majiteľ odťahovacej služby a vodič odťahovacieho auta v jednom sa jej v tom pokúšal zabrániť. Nikto predsa nemôže sedieť v odťahovanom aute a už vôbec sa nemôže snažiť utrhnúť z reťaze. Lenže LaKeisha Smith uhrýzla Fowlera do ruky a pokúsila sa ujsť v odťahovanom aute. Škoda len, že Escalade mal poháňané zadné kolesá a práve tie viseli vo vzduchu... Z dramatického súboja medzi odťahovacím autom a luxusným SUV tak nebolo nič. Teda bolo: paródia.

Následne LaKeisha voľačo vykrikovala (pokojne mi to vysvetite, ja som to nepochopil :D ), vyzula sa a vliezla do zadnej časti auta. Porozbíjala okná, druhou stranou (dverami) vyšla von a bosá pobehovala po skle sem a tam. Zdá sa, že sa rozhodla poupratovať auto predtým než ho odvezie odťahovka. Začala vynášať rôzne haraburdie z auta... Pri troche snahy sa dá pochopiť, prečo chcela ujsť aj so zadnými kolesami vo vzduchu, prečo však rozbíjala okná... Následne zmizla skôr než sa spamätal privolaný policajt.

Polícia ju neskôr zadržala a poslala na noc do basy. LaKeisha je však už doma, zaplatila kauciu vyše 2000 dolárov.

Ťažko sa situácia opisuje, nieto vysvetľuje, určite si však video pozrite (aspoň prvých pár minút), zasmejete sa.

Slečna do televízie Fox Carolina nezabudla okrem toho ako ju volajú kamaráti povedať, že to vlastne celé bola iba sranda a že taká skrátka je: nikto nevie, čo vyvedie nabudúce. No jednoducho rebelka! Keby sprostosť kvitla, LaKeisha Smith alias „KéŠtyries“ je ako rozkvitnutá jabloň...

Nám toto video zlepšilo náladu, veríme, že aj vám.

PS: Konanie dámy je nepochopiteľné a odsúdenia hodné, no každý človek, ktorý vie čítať tieto riadky tiež vie pochopiť, že video nie je návodom na napodobňovanie, ani necharakterizuje správanie národa, či rasy. Je len a len hanbou pre jednotlivca.

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com, Fox Carolina, CBS

Komentáre k článku


Stream naživo