2014-06-13 12:09:33
Takto vyslobodzovali auto, ktoré
Autu chýbal iba kúštik od "namočenia" v Dunaji.

EXKLUZÍVNE VIDEO: vyslobodzovanie auta, ktoré delil kúsok od pádu do Dunaja

Spiatočka nie je jednotka, ak ju zaradí žena za volantom, môže sa namiesto cúvania ocitnúť vo vode.

Stačilo málo a boli by sa naozaj kúpali - auto aj vodička... Včera sme vám ako prví priniesli informácie o tom, ako sa auto vďaka (ne)šikovnosti vodičky dostalo takmer do Dunaja. Máme ďalšie podrobnosti, nové fotky a dokonca aj video!

Podľa najnovších informácií zavadzalo auto na parkovisku a bolo ho treba preparkovať. Moderátorka akcie na lodi ukotvenej na petržalskej strane Dunaja to urobiť nemohla. Dala kľúče od auta svojho manžela priateľke a požiadala ju, nech to urobí za ňu. Tá nadšene a bez váhania odkráčala s tým, že pomôže. Lenže!

Pomýliť si plyn a brzdu – to je také typicky americké. Pomýliť si spiatočku s jednotkou, je také (ženy prepáčte) typické ženské. Vlastne ani nie! Spomínam sa na príhodu spred rokov, keď sa neďaleko inkriminovaného miesta rozbiehal s autom kolega z televízneho štábu – a zaradil namiesto jednotky spiatočku. Stál pred stĺpom, pridal plyn a ... Opel Astra kombi prišiel o zadné sklo, dvere aj nárazník a musel namiesto nakrúcania zamieriť do servisu...

Takže beriem späť predchádzajúce slová a môžem povedať, že chybu urobili obe: aj tá, čo kľúče dávala, aj tá, čo za volantom sedel. Rýchlostné stupne a najmä spiatočka sa na rôznych autách zaraďujú rôzne. Tak sa namiesto spiatočky dostala k slovu jednotka a – a už to všetko šlo dole vodou. Presnejšie dole brehom, ale smerom k vode. Vodička spanikárila, v poslednom momente z auta vyskočila a nechala ho napospas osudu. Ten chcel, že hladina nie je zdvihnutá a pádu auta do rieky zabránili mohutné kamene na brehu.

V galérii nájdete niekoľko nových fotografií zo záchrannej akcie, ako odťahovacia služba prišla vyslobodiť auto z brehu Dunaja. No a priamo tu vám ponúkame zostrih videa zo záchranných prác.

P.S. Ak sme sa včera pýtali, ako sa teraz cíti vodička, ktorej autu sa zapáčila iná vodička – tečúca, rozuzlenie je už známe. Ale „preparkovávačka“ sa po dohode s manželom moderátorky dohodli, že to celé zataja a ututlú... Vraj aby nevystavili dotyčnú dámu stresu. Tá sa nestačila čudovať kde má auto, keď po akcii ktorú uvádzala, prišla na parkovisko. Manžel jej tvrdil, že auto odviezol, lebo ho potreboval, nakoniec vyšiel s pravdou von. Celý deň sa tak skončil s úsmevom. Možno im skysne na tvári, keď zistia skutočnú cenu za opravu auta.

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo