2014-05-31 03:25:00
El magor na Smarte
El magor na Smarte

VIDEO Autom zablokoval premávku, a keď mu to vyčítali, vytiahol na nich pištoľ!

Zle zaparkoval a svojím malým autom zablokoval ulicu. Namiesto toho, aby sa ostatným vodičom ospravedlnil, vytiahol zbraň!

Muž „zaparkoval“ svojho Smarta rovno na prechode a zablokoval tak ulicu. Zdá sa to neuveriteľné, ale aj Smartom sa dá parkovať na „debila“ tak, aby okolo nikto nemohol prejsť. Obzvlášť ak ide o úzke uličky v Cannes.

Áno, toto sa veruže v Rusku nestalo. Incident sa odohral na juhu francúzska pred niekoľkými týždňami.

Potom, čo auto zaparkoval, nechal svoju matku sedieť na sedadle spolujazdca a odbehol si kúpiť kávičku do obchodu Nespresso. Kým si kávičku kúpil, za jeho autom sa vytvorila slušná kolóna áut. Trúbenie, nervozita a nechápanie, prečo premávka zastala.

Muž menší vzrastom i autom vyšiel z obchodu a mienil nasadnúť do Smarta a odfičať preč, akoby sa nechumelilo. Za ním však zastal vodič nákladného automobilu, ktorého takáto ignorácia dopravných pravidiel a ohľaduplnosti poriadne vytočila. Bol v práci a mal naponáhlo. Vystúpil z auta a dal občerstvenému chlapíkovi najavo čo si o ňom myslí. Vodič Smartu miesto toho, aby sklopil uši a sadol do svojej plechovky, sa začal po druhom mužovi rozkrikovať ako vytočený ratlík. Vodič nákladného auta sa však brechotom mužíčka s očividným napoleonským syndrómom nenechal zastrašiť, a keď sa ten priblížil príliš blízko, odstrčil ho. Vodič Smartu padol na zem, postavil sa a bleskovo priskočil k svojmu autu. Z odkladacieho priestoru vo dverách vytiahol pištoľ a rozbehol sa za vodičom nákladného auta, ktorý urazil jeho česť.

Ktovie akoby to dopadlo, keby na miesto práve neprišli policajti, ktorí pár sekúnd po tom, čo vodič Smartu vytiahol „búchačku“ spacifikovali ho a hodili na zem. Do toho všetkého jeho matka vrieskala ako pavián a niekoľkí policajti držali vodiča nákladného auta, aby sa do ignoranta nepustil znova.

Dokonalá francúzska komédia z reálneho života má dve poučenia. Prvé pre obdobných ignorantov a nervákov akým bol vodič Smartu – keď na niekoho vytiahnete pištoľ, uistite sa, že ste svojim predchádzajúcim neohľaduplným konaním na miesto neprivolali policajtov (neberte to vážne, ak máte potrebu po niekom vytiahnuť zbraň, hláste sa u psychiatra). A pre ostatných vodičov, ktorí vedia (väčšinou) udržať nervy na uzde je tu poučenie tiež: nikdy sa "ratlíkovi" neobracajte chrbtom, nikdy neviete, či okrem drzosti a silných hlasiviek nemá aj zbraň.  

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo