2014-05-12 03:45:00
Nehoda po ktorej nasledovala
Nehoda po ktorej nasledovala naháňačka
Zdroj: autoevolution.com

VIDEO: zrazil troch ľudí a pokúsil sa ujsť! Svedok nehody sa pustil za ním!

Vodič Mitsubishi zrámoval motorkárov stojacich na červenej. Ušiel z miesta nehody, no svedok incidentu na Mini Cooper S sa vydal za ním.

Incident sa odohral pred pár dňami na Taiwane. Vodič Mitsubishi v lejaku v centre mesta pre vysokú rýchlosť nezvládol zákrutu a vrazil do motorkárov stojacich pred prechodom. Namiesto toho, aby im poskytol pomoc a počkal na príchod záchrannej služby, rozhodol sa, že z miesta činu zmizne. Aj by sa mu to možno podarilo, keby si nehodu nevšimol vodič Mini Coopera S. Ten sa okamžite vydal za ním.

Vodič Mitsubishi sa Mini nedokázal zbaviť, rozhodol sa zastaviť a pokračovať v úteku pešo. Ani to mu však nevyšlo, pretože chlapík v Mini sa rozbehol za ním a keďže bol mladší a športovo založený, po chvíli ho dobehol.

Následne ho doviedol do rúk zákona. Policajti po rozbore krvi zistili, že šoféroval pod vplyvom, azda preto sa pokúsil zmiznúť z miesta činu. Vďaka duchaprítomnosti vodiča v Mini však spravodlivosti neušiel a za svoje činy bude pykať. Média na Taiwane vodiča Mini okamžite vyhlásili za hrdinu dňa a treba povedať, že právom. Nielenže sa vydal vo svojom autíčku za Mitsubishi Lancer, neváhal v prenasledovaní pokračovať pešo a odhodlal sa aj vodiča spacifikovať a odviedol ho na stanicu.

Na skútri, do ktorého vrazil sa viezli traja ľudia. Matka s dvoma deťmi. Matka a jedno dieťa prekvapivo obišli bez vážnejších zranení, no druhé dieťa museli hospitalizovať s vnútorným krvácaním. Zdá sa však, že prežije.

 

Tak čo, vydali by ste sa za vinníkom nehody, ak by z miesta činu ušiel? A čo ak by vystúpil z auta a utekal pešo? Na niečo také pravdepodobne nestačí len odvaha, ale aj zdravé sebavedomie... Vyplývajúce napríklad z dobre zvládnutého bojového umenia...

V nasledujúcom videu uvidíte samotný incident. Vo videu pod ním je záznam z vysielania miestnej televízie. Nenechajte sa odradiť "zaujímavou" rečou, druhé video totiž zachytáva zábery aj s inej kamery, kde vidieť vinníka utekať s Mini za pätami. A nebojte sa, hrdina v Mini ho nespacifikoval tak, že by ho nabral na kapotu (klin klinom?). Predtým než ho chytil, zo svojho auta vystúpil.

Ján Hargaš
ZDROJ: autoevolution.com

Komentáre k článku


Stream naživo