2014-04-14 03:35:00
Muži proti ženám -
Muži proti ženám - zlozvyky za volantom

VIDEO: Muži proti ženám! Kto má horšie zlozvyky za volantom?

Nuž dámy a páni. Zamysleli ste sa niekedy nad tým, čo vlastne robíte za volantom? Teda okrem šoférovania...

Každý si pri zlozvykoch za volantom okamžite predstaví ženu s rúžom a zrkadielkom, pripadne chlapa s natrčeným prostredníkom... To sú extrémne prípady. Zlozvykov je však omnoho viac. A to nehovoríme o zlých zvykoch pri jazdení ako napríklad nedanie znamenia o zmene smeru jazdy a podobne.

Aj keď takéto zlozvyky vedia tiež poriadne naštvať. Ale teraz k veci. Aké zlozvyky na sebe viete odhaliť? Čo počas šoférovania robíte aj keď viete, že by ste nemali?

Telefonujete? Rozprávate sa sami so sebou?

Špárate sa v nose? Hryziete si nechty?

Hráte sa s mobilom? „Esemeskujete“?

 Každý takýto zlozvyk sa samostatne môže zdať ako celkom neškodný a za istých okolností aj celkom zábavný, no často tieto „hlúposti“ odpútavajú pozornosť od šoférovania a môžu znamenať nebezpečenstvo. Koľko krát ste na cestách zažili vodiča, ktorý auto riadil ako opitý a keď ste ho obiehali, zistili ste že telefonuje?

Veľa krát sa takéto situácie končia nehodou. A to teda zábavne nie je.

No sú situácie, ktoré zábavné sú. Napríklad keď zbadáte na križovatke chlapíka, ktorý sa snaží z nosa niečo vytiahnuť tak úporne, až máte pocit, že sa prevŕta do mozgu...

A na podobné situácia sa zameralo aj nasledujúce video. Najprv si pozriete zlozvyky muža, potom ženy. Posúďte sami, ktoré sú horšie a dajte nám vedieť v diskusii.

Video je síce v angličtine, no pochopíte ho aj bez znalosti jazyka. :)

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo