2014-04-11 17:03:04
Autosalón v Bratislave 2014
Autosalón v Bratislave 2014 sa v nedeľu o 18:00 skončí.
Zdroj: Ján Hargaš

Vy ste ešte neboli na autosalóne? Tak to napravte v sobotu!

Autosalón trvá už len do nedele, ale neodkladajte to až dovtedy, prídete o veľa.

V sobotu to bude to pravé, orechové! Autosalón nie sú iba autá, príslušenstvo a veci z najbližšieho vesmíru s tým spojené. Veľa „príslušenstva“ nemá na prvý pohľad s autami a autosalónom nič spoločné, no v tom je práve čaro (ne)chceného. Vyberte sa do haly D2, ktorej úžasné exponáty majú spoločný titul Exclusive salon. Výnimočné automobily, drahé šperky, vrtuľník a promenáda v štýle St. Tropez dodávajú podujatiu nielen punc výnimočnosti, ale aj originality. Škoda by bola nevidieť a obísť čosi tak príjemné.

Zdroj: Ján Hargaš
Zdroj: Ján Hargaš

Pri vchode nemôžete minúť hneď vedľa v hale A1 stánok Rádia Rocková republika. Počas celého autosalónu máte možnosť súťažiť o zaujímavé ceny, ak prídete v pravom (pozor, nie v ľavom!) rockovom oblečení. Ale môžete aj, ako sa hovorí pod Poľanou, prísť v outfite... Po odfotení poputujú vaše fotografie na facebookovskú stránku rádia a tam sa rozhodne o výhercoch a teda aj vašom osude.

Zdroj: Ján Hargaš
Zdroj: Ján Hargaš

Ak máte vlohy a hlavne odvahu, vyskúšajte si zahrať svoj  obľúbený rockový hit na Xbox  Guitar, od 14:00 vám to príde ukázať Vadim Bušovský, gitarista hardrockovej skupiny Dorian Gray. Možno práve vy získate kompletnú diskografiu skupiny METALLICA. Váhať sa neoplatí!

Búračky v priamom prenose

A čo dovtedy? Najprv si pozriete autá, odporúčame také netradičné v časti Exclusive Salon na promenáde v štýle St. Tropéz, kde nájdete luxusné, športové, ale určite zaujímavé autá, aké sa bežne nepromenádujú na našich cestách.

Už od 11:00 sa môžete zúčastniť na troch už tradičných nárazových testoch na voľnej ploche za halou D2, kde sa stretnú vozidlo a chodcom, o 11:45 vozidlo a chodec s detským kočíkom a o 12:30 vozidlo a chodec na priechode.

Súťaž a cena pre vás

A aby sme nezabudli – máme pre vás aj my pridanú hodnotu! V našom stánku v hale A1 vyplňte súťažnú anketu a zaradíme vás do žrebovania o víkendový pobyt vo 4 hviezdičkovom hotgeli Borovica vo Vysokých Tatrách. Ženy, dievčatá, kočky, cicušky, dámy a ostatné... aj pre vás máme voľačo: pripravené je fotoštúdio s Porsche. Fotografi Nikonu vás „cvaknú“ a vy môžete súťažiť na nšich stránkach o titul Miss Sympatia Podkapotou. Výherkyňa má vydlážednú cestu do semifinále súťaže Cover Girl Luxury Magazine ON. Dostať sa na titulku exkluzívneho magazínu pre životný štýl je také jednoduché...

Zdroj: Autosalón BA 2014
Zdroj: Ján Hargaš

No a aby sme nezabudli – na autosalóne sú aj a v prvom rade autá, veľa áut. Môžete si ich síce pozrieť aj v našich galériích, ale lepšie je to naživo, keď sa dá neraz vyskúšať, ako sa v tom, či onom modeli sedí.

Súčasťou programu je aj simulátor nárazu, prevrátenia vozidla a vplyvu alkoholu na vodiča.

Pre najmladších návštevníkov je prichystané detské dopravné ihrisko. No a nezabudnite – ak chcete nové auto na pol roka - všetky zakúpené vstupenky sú žrebovateľné o Citroën C4 PICASSO, ktoré výherca získa na pol roka. A keď vás už všetko poriadne zmorí, na cestu domov môžete využiť netradičné taxíky zadarmo: štyri Volkswageny up! odvezú záujemcov kamkoľvek v rámci Bratislavy.

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo