2014-04-08 17:11:55
Ako by to vyzeralo,
Ako by to vyzeralo, keby hlavné úlohy vo filmoch a v seriáloch hrali malé a lacné autíčka? TAKTO!
Zdroj: Gerald Bear

FOTO: Takto by to dopadlo, keby autá vo filmoch a seriáloch museli byť lacné!

Myslíte, že by David Haselhoff bol spokojný, ak by jeho KITT nebol Pontiac Firebird, ale VW Beetle?

Mám také tušenie, že asi nie. Ale ktovie, možno by Pontiac vymenil. Ak by Chrobák mal všetko čo Pontiac a KITT by nemal nemecký prízvuk...

Filmové a seriálové autá a motorky boli a vždy budú to najlepšie čo sa dalo v danom čase kúpiť. Či už to boli autá Jamesa Bonda, auto Starskyho z filmu Starsky a Hutch, či auto vo filme Transformers. Vždy to boli skvelé autá a v prípade, že predsa neboli najlepšie na svete boli aspoň niečím výnimočné.

Umelec Gerard Bear sa zamyslel nad tým ako by vyzerali autá hrdinov legendárnych filmov a seriálov, ak by museli byť lacné. Pravda, jeho myšlienkové pochody cestou k nízkej cene zavadili o miniautá, ale prepáčime mu to. Nápad, že by Batmobil bol Citroen „Kačička“ je skrátka skvelý a navyše celkom zábavný.

Lepšie by už asi bolo iba keby Bondove auto bola Škoda 105... Keď som spomínal film Starsky a Hutch, možno si spomeniete skôr na novodobú filmovú adaptáciu seriálu s nádherným Fordom Gran Torino. Predstaviť si Bena Stillera ako naháňa zločincov vo Fiate Panda... Uf. Avšak aj pôvodný Starsky zo seriálu v sedemdesiatych rokoch by s Pandou asi mal vážny problém.

Pozrite si Bearove skice s lacnými malými autami v úlohách filmových a seriálových áut. Niektoré sú naozaj skvelé. Dajte nám vedieť, ktorá sa vám páči najviac!

Ján Hargaš
ZDROJ: autoblog.com, Gerald Bear

Komentáre k článku


Stream naživo