2014-04-05 11:58:32
Mercedes G63 AMG 6x6
Mercedes G63 AMG 6x6
Zdroj: trucktrend.com, AMG, facebook

Do kín príde Jurský park 4 a hlavným hrdinom bude toto monštrum!

Je to potvrdené. Jurský park 4, po novom Jurský svet príde do kín v roku 2015. A táto obluda v ňom bude hrať.

Po viac než desaťročí príprav, zmien a úprav je definitívne jasné, že pokračovanie príbehu Jurský park bude. Ešte síce nikto nevie detaily o tom, čo sa vo filme bude diať, no už všetci vedia kto v ňom bude hrať. A okrem menej známych hercov si v ňom zahrá gigantický šesťkolesový Mercedes G63 AMG 6x6.

Ešte v roku 2002, rok po uvedení Jurského parku III povedal Steven Spielberg, že pracuje na pokračovaní s názvom Jurský park IV, príchod do kín očakával v roku 2005. Zatiaľ čo scenár bol hotový a štúdio Universal pripravené nakrúcať, z rôznych príčin nie a nie začať. Nakoniec od projektu odstúpil aj režisér a neskôr producent Spielberg a vyzeralo to, že z filmu nič nebude. Lenže práve po jeho odchode sa začali diať veci. Zmenil sa režisér, zmenili sa producenti a zmenili sa scenáristi. Oznámili sa herci (hlavná úloha pre Chrisa Pratta – koho?) a bol stanovený dátum kedy sa film dostane do kín – jún 2014. Odvtedy uplynul nejaký čas a z júna 2014 je „niekedy v roku 2015.“

Dnes sa však zdá, že na filme sa naozaj robí. Vie sa, že bude nakrúcaný v 3D, vie sa, že dej sa bude odohrávať 22 rokov po udalostiach v Jurskom parku III. Je predpokladom, že dej opustí pôvodný ostrov, aj keď sa objavili info, že sa tam predsa len časť príbehu bude odohrávať.

Pred pár dňami však na svetlo sveta vyplávala nová informácia, ktorá hlavne pre nás moto-fanúšikov znamená istotu, že film bude a bude sa na čo pozerať.

Zdroj: trucktrend.com, AMG, facebook

Mercedes-Benz USA oznámil svetu, že sa v príbehu (viac než len) objaví jeho šesťkolesová super mašina G63 AMG 6x6. Jurský park už od začiatku sprevádzali obrovské autá, počínajúc Medveďom ML, Fordom Explorer a Jeepom Wrangler. Keďže však príbeh bude väčší než všetky doterajšie (apokalyptický?) aj autisko musí byť väčšie.

A väčšie než G63 AMG 6x6 je asi len tank, alebo húfnica Zuzana... G63 AMG 6x6 má Podkapotou motor V8 AMG biturbo s výkonom 400 kW a s maximálnym krútiacim momentom 758 Nm. Túto grandióznu silu posiela cez 7-stupňový automat a päť diferenciálov na všetkých šesť 37-palcových kolies. So svetlou výškou 460 mm je jasné, že toto monštrum poľahky rozdrví vajcia a čerstvo vyliahnuté mláďatá hoci aj T-rexovi, takže ľudia presa len budú mať s čím bojovať proti dinosaurom!  

 

Ján Hargaš
ZDROJ: Facebook.com, imdb.com, carbuzz.com

Komentáre k článku


Stream naživo