2014-03-31 18:05:00
Myšička a nadávky mu
Myšička a nadávky mu príliš nepomohli. Karma je sviňa...

VIDEO: Tak toto nečakal! Karma je sviňa. Myšička sa mu neoplatila!

Lepil sa jej na kufor, tlačil ju, obehol ju sprava, nebezpečne ju predbehol, no dostal šmyk a...

Tomuto sa hovorí okamžitá karma! Zo svojim obrím Fordom F-150 machroval, no nezvládol riadenie a teraz sa mu smeje celý svet!

Žena šoférovala svoje auto (pravdepodobne rodinné kombi, či MPV) po štvorprúdovej ceste v Miami na Floride v USA. Predbiehala kamióny, no vzhľadom na rýchlostný limit na ceste jej to nešlo príliš rýchlo. Nechcela prekračovať rýchlosť nielen pre pokutu, ale tiež pre mokrú vozovku. Obiehala kamióny dosť pomaly, avšak šla maximálnou povolenou rýchlosťou. Zozadu sa prirútil chalanisko na obrovskom pickupe Ford F-150 a doslova sa jej nalepil na kufor.

Žena namiesto toho, aby pridala, či spomalila a pustila rýchlejšie idúce vozidlo, zostala v ľavom pruhu a pokračovala v pomalom predbiehaní. Okrem iného bol jej dôvod aj to, že za zhruba sedemsto metrov po incidente chcela odbočiť doľava. Vodičovi Fordu to však bolo jedno. Tlačil sa jej na chrbát, a keď sa konečne dostala pred kamióny, obehol ju sprava, nadával jej a ukázal zdvinutý prostredník. Následne sa ju rozhodol nebezpečne predbehnúť. Na klzkej ceste však dostal šmyk, nezvládol riadenie, urobil hodiny a cez protismer sa dostal na trávnatú plochu oddeľujúcu cestu od železničných koľají.

Tam spolu so svojim pošramoteným egom pristál a urobil zo ženy, ktorú provokoval a agresívne predbiehal víťaza.

Následne z miesta nehody ušiel a aby toho nebolo málo, polícia ho usvedčila z úniku z miesta nehody, nebezpečného jazdenia a jazdy bez zapnutých bezpečnostných pásov na základe videa, ktoré na internete doslova láme rekordy.

Nuž, 33-ročný muž z Fordu menom Jefrey White určite dostal riadnu príučku a vodička druhého auta si istotne pripadá ako víťazka, avšak myslíte si, že jediným vinníkom nehody bol agresívny vodič?

Čo ak by Jefrey White po šmyku narazil do iného auta, či zrazil nejakého nevinného človeka? Aj potom by bola vodička víťazka? Dajte nám vedieť v diskusii.

PS: Video si môžete posunúť na cca 50-tu sekundu, kde začnú byť veci zaujímavejšie.

Ján Hargaš
ZDROJ: carscoops.com, youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo