2014-04-11 14:00:00
Auto-Salon-Singen
Auto-Salon-Singen
Zdroj: Auto-Salon-Singen

Ako zabiť piatkovú nudu? Prejdite sa po tomto neuveriteľnom showroome!

Je piatok a každý pracujúci odpočítava hodiny do konca „šichty.“ Ak máte radi super autá, toto je pre vás.

Vďaka rôznym aplikáciám a Googlu je možné virtuálne prezerať všakovaké múzeá. Autosalon Singen nie je žiadne múzeum ale automobilové dílerstvo. Nepredávajú však len tak hocaké autá.

V ich obrovských priestoroch sa totiž skrývajú výhradne tie najkrajšie, najdrahšie a najluxusnejšie kúsky aké boli kedy vyrobené. V Singene, neďaleko švajčiarskych hraníc, kúsok od jazera Bodensee môžete nájsť najnovšie nablýskané tátoše ale tiež tie staré a ešte staršie. Je to jedno z mála miest na svete, kde môžete v jednom okamihu obdivovať Ferrari F12 Berlinettu a v zápätí si pozerať Aston Martin DB4, či BMW 327 z roku 1938.

Okrem toho, že sa po showroome môžete poprechádzať a zistiť čo to o vystavených kúskoch, do niektorých si môžete aj sadnúť. Počítajte tak aspoň s pol hodinou automobilovej zábavy.

V autosalóne sú vystavené značky ako Ferrari, Aston Martin, Lamborghini, Bugati, Lotus, Maserati, BMW, Mercedes, Porsche a nájdete tam aj zopár prototypov. Samozrejme, všetky si môžete kúpiť... Teda, ak na to máte.

Vystavené autá totiž zákazníci nekupujú len preto, aby sa odviezli a zabavili, ale tiež preto (aby ohúrili) aby investovali peniaze. Autá na rozdiel od drahých kovov, či komodít nemajú tendenciu nečakane strácať na hodnote, skôr naopak. Stačí si len dobre vybrať, kúpiť a potom už len leštiť, leštiť, leštiť a občas sa na ňom odviesť.

Nebudem vás viac naťahovať. Všetko podstatné nájdete v tomto odkaze.

Ján Hargaš
ZDROJ: autosalon-singen.de

Komentáre k článku


Stream naživo