2014-03-23 04:55:00
Motocykel BMW K1100RS spôsobil
Motocykel BMW K1100RS spôsobil problémy kalifornskému jazdcovi.

Zažaloval BMW, že mal po predvádzacej jazde 20 mesiacov erekciu

Aj vás dráždia vibrácie vznetových motorov? Tu však išlo o celkom iné dráždenie...

Henry Wolf, ctený občan štátu Kalifornia žaloval BMW pre dosť zvláštny a delikátny problém. Zosadol z motorky po približne štvorhodinovej skúšobnej jazde a nasledujúcich 20 mesiacov mal neustálu erekciu. Čo na prvý pohľad môže vyzerať ako dobré riešenie ak ho doma čakala manželka, či priateľka.

Na tom, že dostal erekciu, by samotné osebe nebolo nič nepríjemné a partnerka by mohla byť nadšením celá bez seba... Lenže keď jeho erekcia neprestávala ani po dvadsiatich mesiacoch (hovorí sa tomu priapizmus), tam už to prestáva byť zábavné a dlhodobo prináša iba samé problémy...

Začalo sa to všetko v septembri 2010 a preto v apríli 2012 podal Wolf žalobu na BMW a na výrobcu motocyklových sedadiel Corbin-Pacific, v ktorej žiadal odškodnenie za ušlú mzdu, náklady na liečbu a emočný nepokoj...

No, tak za ten posledný bod by som mu celkom nejaké šestáky prisúdil... ale nie som kompetentný sudca. Problém bol podľa žalobcu v nedobrom dizajne sedla.

Trvalá erekcia – priapizmus mohol byť podľa neurológa spôsobený prenášaním vibrácií z motorky do Wolfova tela. Henry Wolf chcel vysúdiť odškodné, ale bez úspechu. Prehral.

Sudca ukončil spor v neprospech Wolfa napriek tomu, že urológ onú vytrvalú erekciu potvrdil. Naopak ostatným vlastníkom tohto stroja celkom chýbali podobné zážitky a skúsenosti. Práve týmto faktom BMW úspešne argumentovalo. Tým si dieru do sveta neurobilo. Ale Henry Wolf si týmto prípadom urobil dosť dobrú publicitu, navyše veľmi zaujímavým spôsobom. Možno že týmto procesom prihral do Mníchova aj pár donedávna váhajúcich zákazníkov. Veď čo keby to naozaj fungovalo...?

Jozef Vydra
ZDROJ: autoblog.com

Komentáre k článku


Stream naživo