2014-03-24 10:40:00
Aladinov matrac
Aladinov matrac

NEUVERITEĽNÉ! Z pickupu vypadol náklad, trafil cyklistu, ten dopadol na...

Museli ste si titulok prečítať ešte raz? V tom prípade si určite pozriete viac krát aj video v článku! Pretože absurdností nie je dosť!

Incident zachytený priemyselnou kamerou možno nazvať jedine ako šťastie v nešťastí, či absolútna zhoda náhod. Cyklistu vo vysokej rýchlosti obiehalo vozidlo typu pickup. V okamihu ako prechádzalo okolo cyklistu, z korby mu vypadol matrac. Matrac trafil cyklistu, ktorý sa v momente porúčal k zemi. Lenže nespadol na tvár, nedolámal si kosti a dokonca sa ani neoškrel. Prečo?

No pretože dopadol rovno na matrac, ktorý doňho vymrštil okoloidúci pickup! Poviete si, že sa nič hrozné nestalo. To je pravda, no pravdou tiež je, že udalosť je taká absurdná, až je neuveriteľná, no na vlastné oči sa môžete presvedčiť, že nie je vymyslená.

Nakoniec, komu by niečo také vôbec napadlo? Nevieme, kde prišlo k incidentu, podľa všetkého sa táto absurdnosť udiala niekde v Latinskej Amerike.

A prečo vlastne matrac z korby vyletel? Prudký poryv vetra nadvihol časť nedostatočne zabezpečeného matraca. Ako náhle sa vzduch vopchal pod matrac, katapultoval ho z korby pickupu. No a veľká zhoda náhod chcela, aby v tom čase pickup predbiehal cyklistu. Omnoho väčšia zhoda náhod však stojí za tým, že sa matrac po zásahu chlapíka na bicykli doslova napchal pod neho tak, že dopadol do mäkkého a vyhol sa nepríjemným cestným lišajom, či niečomu horšiemu.

A v prípade, že si to vodič pickupu nevšimol, cyklista má okrem šťastia ešte aj nový matrac. Navyše si môže povedať, že je to matrac zázračný. Priam Aladinov!

 

 

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo