2015-01-01 11:55:00
Heidi Klum Sports Illustrated
Heidi Klum Sports Illustrated 50-th Anniversary 2014
Zdroj: Sports Illustrated

FOTO: Neuveriteľne sexi Heidi Klum pózuje s Maserati Ghibli. Pozerajte!

Prinášame vám úžasné fotografie populárnej supermodelky Heidi Klum a skvelého Maserati Ghibli.

Existuje vôbec lepšia kombinácia než krásna žena a super auto? Alebo ako v tomto prípade supermodelka a superauto? Maserati Ghibli síce nie je superšportový model, je to menšie auto z rodiny Maserati, no jeho šarm je nepopierateľný.

A to isté platí aj o Heidi Klum. Nádherná supermodelka pôvodom z Nemecka zapĺňa titulné stránky časopisov už viac než dekádu. A síce už nepatrí medzi násťročné, pri nej platí, že zopár vrások jej vôbec neškodí, práve naopak.

Vyzerá úžasne a pohľad na ňu poteší nielen nás chlapov, ale aj ženy. Heidi totiž nie je len dáka „covergirl“, je populárna, sympatická a ženami obľúbená. Je matkou štyroch detí, úspešnou návrhárkou a podnikateľkou a vždy vyzerá skvelo (aspoň v reklame tak tvrdia...).

A práve ju si vybralo Maserati na prezentáciu svojho modelu Ghibli. Nie je to však také jednoduché, pretože okrem spolupráce medzi Heidi a Maserati ide tiež o spoluprácu Heidi, Maserati a časopisu Sports Illustrated, ktorý toho roku oslavuje 50. výročie spustenia „plavkového špeciálu“ Swimsuit. Spolu s Heidi oslavujú toto špeciálne vydanie časopisu aj mnohé ďalšie supermodelky vrátane Petry Němcovej, Naomi Cambell, Kate Upton, či Iriny Shayk.

Zdroj: Sports Illustrated

V danom špeciálnom vydaní Swimsuit je totiž sedemstranový (ešte viac) špeciál s Heidi a Ghibli v hlavných úlohách. Fotografie z tohto špeciálu ako i ďalšie fotky nádhernej Heidi Klub pre Sports Illustrated si môžete vychutnať v galérii.

Okrem galérie vám tiež prinášame video s Heidi z fotenia v plavkách pre SI a na záver aj veľmi vydarenú reklamu na Ghibli v USA, ktorá bola uvedená počas Super Bowlu.

Ján Hargaš
ZDROJ: Maserati, youtube.com, SI

Komentáre k článku


Stream naživo