2014-02-12 14:15:39
Lambo tancuje mambo v
Lambo tancuje mambo v snehu

Tento šport patrí do Sochi! Zjazd s Lamborghini Gallardo je to najlepšie na svahu

Lyžovačka je super, zimná olympiáda je super... Ale nie pre každého. Toto by však určite zaujalo viac.

„Lyžovačka“ s Lamborghini Gallardo v Alpách by mohla byť povestnou čerešničkou na torte zimných športov. Pokojne by sa mohol stať olympijským športom. Teda, keby sa motoristický šport pod piatimi (pardón, štyrmi) kruhmi nachádzal. Ak by predsa, zjazd s Gallardom má okrem diváckeho potenciálu  ešte jednu veľkú výhodu. Mohol by sa na ňom zúčastniť doslova každý.

V podstate k nemu netreba žiadnu drahú výbavu, elasťáky na mieru, ani lyže na mieru, helmu na mieru a všetko čo lyžiari a zjazdári v Sochi na mieru majú... Skrátka, zjazd s Gallardom by bol doslova ľudový šport.

Teda ak by sa Gallardá pri tejto príležitosti dali požičiavať...

Ak nie... tak je to z hľadiska účastníkov úplne na... Ale čo tam potom. Veď komu z nás by sa chcelo trepať do Soči. Omnoho pohodlnejšie je pozerať to v teple domova, najlepšie v dobrej spoločnosti a s dobrým občerstvením. A kto veľmi chce odskúšať zlé počasie, môže si zobrať auto a vyskúšať ho na nejakom voľnom priestranstve. Nakoniec, svahov tu máme dosť.

Lamborghini Gallardo besniace na svahu vo Flachau v Rakúsku sa nevidí každý deň. Toto video skrátka stojí za pozretie. A všimnite si pohľad chlapíka štverajúceho sa do kopca na bežkách. Čo si asi tak myslel, keď okolo neho prefrčalo Lambo? Žeby niečo v zmysle: „chcelo by to vlek?“

Nech žije lenivosť a spaľovanie vysokooktánového benzínu v zasnežených horách!

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo