2014-02-07 16:24:56
Lepšia než Chuck Norris?
Lepšia než Chuck Norris?

VIDEO: keby takto chcela zaparkovať, nikdy sa jej to nepodarí!

Parkovať driftom, alebo „slajdom“ dokážu len ozajstní majstri. Majstri a jedna moskovská dievčina.

Zatiaľ čo majstri pozdĺžneho parkovania svoje kúsky nacvičujú mnoho dní nanečisto a až potom sa pokúsia zaparkovať medzi autá, slečna takýto tréning neabsolvovala.

A čo je ešte zaujímavejšie, svoj pokus zaparkovať urobila cez dva pruhy, pomedzi idúce autá a za hustej moskovskej premávky!

Svojim pokusom zahanbila každého driftera na plánete, každého „stuntera“ živiaceho sa podobnými kúskami. To, čo zvládla ona by dokázal asi iba Chuck Norris. Aj keď po minulej epickej roznožke by niečo podobné možno, ale len možno, zvládol aj Jean-Claude Van Damme.

Teda... porovnávať sa s týmito velikánmi by sa mohla iba v prípade, že by jej pokus zapísať sa do historických listín bol úmyselný.

Slečna svoj ohromujúci pokus zaparkovať rovno pri chodníku totiž akosi neplánovala...

Ale kto vie. Možno sa tak ponáhľala do práce, že skrátka musela. Iste takú situáciu poznáte: jazdíte dookola a čakáte, kým sa na preplnených uliciach a parkoviskách uvoľní aspoň jedno parkovacie miesto. Chúdatko slečna asi krúžila hodiny, čakajúc na voľné parkovacie miesto, a keď ho konečne zbadala, všimla si, že sa k nemu chystá aj niekto iný. To samozrejme nemohla dopustiť!

No dobre, dosť bolo fantasmagórií, zamerajme sa na krutú a možno trošku zábavnú realitu. Tu je video:

A ak by sa vám málilo, máme ešte dve videá. To len na porovnanie, ako to vyzerá, keď sa o niečo podobné pokúšajú profesionáli. Čo poviete, kto je lepší: dievčina, či profíci?

Druhé video je z rekordného pokusu o pozdĺžne parkovanie.

Tretie zachytáva najrýchlejší drift na svete. Moskovská dievčina skombinovala obe tieto disciplíny.

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo