2014-01-21 12:48:49
Vodič vyviazol bez pokuty.
Vodič vyviazol bez pokuty. Ktovie ako by to dopadlo, keby dávala policajtka väčší pozor...
Zdroj: gva.be

Toto nie je vtip! Policajtka si pomýlila strany, dala fúkať spolujazdkyni!

Zdá sa vám, že je to len starý vtip o policajtoch? Nie, toto sa naozaj stalo! A možno nie prvýkrát...

Kuriózna cestná kontrola sa odohrala v sobotu v noci v mestečku Edegem neďaleko Antverp v Belgicku. Muž menom Patrick Van Den Kieboom sa spolu s manželkou vracal domov.

Šoféroval svoj Renault Espace. Zastavila ho hliadka. V momente ako uvidel políciu povedal si „hups,“ zopár hodín predtým vypil nejaké to pivečko a obával sa, že by ešte niečo mohol nafúkať.

Aké to bolo prekvapenie, keď policajtka zamierila k jeho manželke sediacej na sedadle spolujazdca. Zaklopala na okienko, slušne sa pozdravila a spýtala sa jej, či môže fúkať.

Manželka tušiac, že by manžel mohol mať problém prikývla a tlmiac chichot fúkla do prístroja. Keďže nič nepila, prístroj nič nenameral, policajtka sa pozdravila a odkráčala späť k autu.

Policajtke vôbec nevadilo, že „vodička“ nemá pred sebou volant! Renault Espace si totiž Patrick Van Den Kieboom doviezol z anglicka pred rokom a pol a jeho auto malo pravostranné riadenie. Policajtka prišla k ľavému okienku a rutinérsky dala fúkať „vodičke.“

Pravdepodobne bola unavená, veď už bola noc. No možno bola taká „skúsená,“ že do auta ani nemusela pozrieť a práca ju veľmi otravovala.

 

jh
ZDROJ: carscoops.com, gva.be, autoblog.nl

Komentáre k článku


Stream naživo