2014-01-08 09:55:00
Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster
Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster
Zdroj: Lamborghini

Chcete zadarmo Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster? Stačí si kúpiť byt

Túžite mať parádny superšport? Prečo ho teda nechcete? Cesta k nemu je jednoduchá. Vlastne ani nie...

Asi netreba nikoho presviedčať, že sa kríza dotkla nielen predaja áut, ale hlavne a najmä  oblasti realít. Ceny nehnuteľností spadli a nemajú ani chuť vrátiť sa do predchádzajúcich výšin.

Platí to nielen pre domy, byty a pozemky u nás, ale aj v zahraničí. A predsa sa dajú zabiť dve muchy jednou ranou. Ako? Kúpite si byt a dostanete k nemu auto. Dobrá ponuka, čo poviete?

Nejde o novinku, alebo pohnútku zo šialenstva, aby sa vôbec aspoň nejaký byt predal. Je to skôr bežný postup spoločnosti Damac Properties. Tento developer celkom bežne daruje k svojim nehnuteľnostiam rôzne darčeky, aj veci hnuteľné. Naposledy to boli nielen dovolenky v Karibiku, ale aj jachty a tiež automobily Audi. Ako informoval server emirates247.com, podľa výšky vstupnej investície v Damac Properties „pribaľovali" k bytom modely od Audi A4 až po Audi R8. Teraz je však v hre troch iné „žihadlo“.

Zdroj: Lamborghini
Zdroj: Lamborghini

Majitelia penthousov v Dubaji dostanú „zadarmo“ pribalené Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster (určite zaplatené v cene nehnuteľnosti). Má sklápateľnú pevnú strechu a poháňa ho rovnaký dvanásťvalcový motor ako štandardný model. Má objem 6,5 litra a výkon 515 kW (700 k). Získať Lamborghini tak nikdy nebolo jednoduchšie a ľahšie. Má to iba jeden jediný háčik. Musíte si kúpiť apartmán v luxusnom komplexe v Dubaji. Koľko však takáto investícia stojí, žiaľ nevieme. Nie je možné bežnými prostriedkami zistiť ich cenu. Získajú ich iba seriózni (teda po slovensky povedané „zazobaní“) uchádzači.

To je fajn informácia. Lebo povedzme si to takto, priatelia: no neporazilo by vás, keby ste sa dozvedeli, čo taký „bytík“ vlastne stojí? Tu by nešlo o mdloby, či fakt, že by sa vám z tej ceny zakrútila hlava. Tu ide o zdravie. A keď už nie fyzické, tak určite psychické. Veď len skúste uvažovať, koľko taký penthouse naozaj stojí, ak spomínané Lamborghini, ktoré k nemu dávajú „zadarmo“ má cenovku približne 300 000 eur?

Jozef Vydra
ZDROJ: emirates247.com

Komentáre k článku


Stream naživo