2014-01-03 05:20:00
Cena je správna
Cena je správna

VIDEO: Uhádla cenu Audi R8 Spyder a vyhrala ho! Pozrite si jej šialenú reakciu

Poznáte program Cena je správna? V Amerike sa teší veľkej obľube. Pozrite si reakciu na výhru tejto bláznivej ženy!

Sú programy, ktoré sledujeme len preto, aby sme zabili čas, iné pozeráme preto lebo nás zabavia, alebo sa prostredníctvom nich niečo dozvieme. The price is right (Cena je správna) ľudia pozerajú preto, lebo je to zábava a tiež preto, lebo si predstavujú aké by to bolo vyhrať niečo z cien v súťaži.

Súťaž je založená na hádaní cien rôznych predmetov. Ten kto uhádne presnú cenu vyhráva daný predmet. Samozrejme sú okrem vecných cien k dispozícii aj peňažné odmeny, no podstata programu je rovnaká. Výhodou (či naopak nevýhodou) je, že na výhru nepotrebujete takmer žiadne vedomosti, stačí vám za kýbeľ šťastia.

Staršia pani vo videu si tých kýbľov zobrala na nakrúcanie programu hneď niekoľko. Nielenže ju na začiatku vybrali spomedzi divákov v štúdiu, ešte aj presne uhádla cenu kolekcie topánok od Prady a postúpila do finálneho kola. Tam mala uhádnuť, ktorá cenovka z piatich možných (ne)patrí Audi R8 V8 Quattro vo verzii Spyder. K výslednej sume mala dospieť vyraďovaním tých cenoviek, ktoré k autu nepatria.

Za každou cenovkou sa skrývala finančná odmena, ktorú si mohla odniesť, v prípade ak by sa rozhodla nepokračovať a neriskovať, že neuhádne. Lenže sympatická dáma veselej ba priam bláznivej povahy sa rozhodla hrať a hádať. Sheree Heil vyradila všetky sumy až na jednu – tú správnu. Domov si odniesla Audi R8 Spyder v hodnote 157 300 dolárov, čo je 114 059 EUR.

Že sa Sheree rozhodla správne a pokračovala až do konca  je jasné, avšak priebeh súťaže ako i jej reakcie stoja za pozretie. Ak si chcete zlepšiť náladu, určite video dopozerajte až do konca.

Podarilo sa jej vyhrať historicky najhodnotnejšiu výhru v danej súťaži. Nebudeme diskutovať o tom, či si auto zaslúžila alebo nie a či ho vôbec bude vedieť využiť. Podstatné je, že mala šťastie a patrične si ho užila. :)

 

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo