2013-12-31 14:10:00
Nôž alebo rýľ? Čo
Nôž alebo rýľ? Čo je lepšia zbraň?

VIDEO: Ako riešia Rusi konflikt na cestách? Nožom a rýľom!

Dlho sme tu nemali nejaké video zachytené palubnou kamerou v Rusku. O to väčšie šialenstvo vám ukážeme dnes.

Ach, zábery palubných kamier z Ruska! Ako by vyzeral internet bez nich? Čo by sme pozerali počas nudy v práci, na čom by sme sa zabávali, nad čím by sme krútili hlavami?

Ruskí vodiči dobre vedia, že jazdiť po ich cestách bez kamery prilepenej na čelnom skle je ako jazdiť na Slovensku s lekárničkou dva dni po záruke...

Ešteže sa takéhoto „hazardovania“ vodiči v Rusku a v priľahlých krajinách takmer vôbec nedopúšťajú a kameru (najlepšie HD) zapínajú pred každou cestou.

Inak by sme sa nedostali k tomuto neuveriteľnému videu. Tragikomédia sa odohrala niekde na východe Ruska (dosť neurčitý pojem, ale viac nevieme). Zábery palubnej kamery zachytávajú naháňačku medzi Toyotou Camry a MPV (asi) značky Mazda. Vodič Toyoty Camry prenasleduje vodiča MPV. Niekoľkokrát sa ho pokúsi zastaviť, vybehne z vozidla a v ruke drží akýsi lesklý predmet. Nakoniec sa mu podarí vytlačiť MPV z cesty. Z lesklého predmetu sa vykľuje nôž. Vodič Toyoty je pripravený použiť ho, a to bez ohľadu na svedkov. Lenže proti jeho „kudle“ sa postaví viac než len vyrovnaný protivník a z dramatickej naháňačky sa vykľuje komédia.

Škoda, že nepoznáme presné dôvody tejto naháňačky. Možno vodič Toyoty nachytal svoju manželku s vodičom MPV... Ktovie. Ako však poznáme Rusov, nemuselo to byť nič vážne, ale iba nejaká „prkotina.“

Incident je veľmi čerstvý, odohral sa iba predvčerom. Jeho rozuzlenie teda nepoznáme. Ďakujeme svedkovi konfliktu, že video okamžite hodil na net. Preukázal istú dávku priam novinárskeho nosa na senzácie, keď namiesto toho, aby šiel vlastnou cestou, vydal sa za vodičmi a celý čas ich pekne krásne nahrával.  

Video má viac než štyri minúty. Na to, aby ste z neho mali zážitok vám však stačí pozrieť si začiatok a presunúť sa až k cca tretej minúte, kde konflikt naberá na intenzite.

jh
ZDROJ: autoblog.com

Komentáre k článku


Stream naživo