2013-12-06 14:15:25
Kolesá ako svet
Kolesá ako svet
Zdroj: internet

Myslíte, že máte veľké kolesá? Pozrite si zbierku tých najväčších!

„Sedemnástky“? „Osemnástky“? „Dvaciny“? Pekne, pekne, no nedržte sa pri zemi. Skúste „štyridsiatky“, alebo rovno „päťdesiatky“!

Toto nebol návod na výber partnerky podľa veku. Každému (s ultra veľkými kolesami) je predsa jasné, že tam to platí naopak. Čím nižšie číslo, tým lepšie! Len pozor, neberte to doslova! Pod „pätnásť“ môžete zájsť jedine, ak stále hovoríme o kolesách! Ale ani v prípade kolies to nebude dobré...

Fajn, tupých narážok bolo dosť, aj keď je pravda, že k tejto disciplíne tuposť viac-menej patrí...

30, 40, či 50 palcové kolesá, to už na bežné auto nedáte ľahko. Veď kolesá s priemerom 76 cm až 127 cm sú na takú Fabiu, či Punto akosi priveľa... A kto by takéto pneumatiky na svojom aute chcel? Jedine človek, ktorý sa chce cítiť ako princezná na hráčku a vedieť o každom kamienku na ceste pod ním. Alebo ich môže chcieť aj niekto iný?!

Zatiaľ čo u nás sa v istých kruhoch pomaly ale isto udomácňuje pocit, že čím väčšie auto, tým lepšie, v Amerike sú už „ďalej“. Boj o ženy naplnené silikónom až po rysku je neúprosný a najmä v časoch krízy je čoraz ťažšie upútať ich pozornosť. Platia dve zásady:

  1. Čím väčšie, tým lepšie. A väčším a lepším by v prvom rade mal byť bankový účet, no v prípade potreby postačí aj reťaz, panvové ústrojenstvo, svalstvo a ako v tomto prípade koleso.
  2. Čím lesklejšie, tým lepšie. Silikónová žena miluje všetko lesklé a trblietavé, takže čím lesklejšie a trblietavejšie, tým viac bodov pre vás.  

Zdroj: internet

Ak splníte obe tieto podmienky, určite na seba silikón, či aspoň botox nenechá dlho čakať... Takže šup-šup do obchodov po veľké disky, pneumatiky a šup-šup k svojmu tunerovi po najnovšie strieborné, či zlaté fólie na auto, inak určite nebudete trendy.

Samozrejme, veľké a lesklé autá/kolesá nepriťahujú iba pozornosť špecifických žien, ale dozaista zaujmú aj chlapské pohľady... Tých orientovaných smerom na juh-juh (juch! juch!) však musím sklamať. Takto si životného partnera určite nenájdu... Skrátka, extra veľké a prípadne aj lesklé kolesá by si na auto namontoval len málokto z nás, no nejakým zvláštnym spôsobom je na ne radosť pozerať. Aspoň chvíľu. V nasledujúcich videách nájdete tie najextrémnejšie kúsky, ale zároveň tie najlesklejšie. Tak príjemný zážitok! :)

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo