2013-12-03 10:05:00
Ferrari Enzo
Ferrari Enzo

VIDEO: Ferrari Enzo driftuje na farme. Šialenstvo? Ale má niečo do seba!

„ZdaňteBohatých100“ prišiel s ďalším videom, ktoré je jasným dôkazom toho, že niektorí ľudia majú viac peňazí než ich mozgová kapacita zvládne.

Ferrari Enzo je krásne a výkonné auto. Zaslúži si rozmaznávanie kvalitným a dobre drahým servisom a zaslúži si kvalitné cesty bez hustej premávky a bez prítomnosti dopravnej polície, skrátka okruh. Podobne je na tom staršie Ferrari 288 GTO. Obe autá vlastní jeden anglický sedliak, ktorý sa minulý rok naučil pracovať s internetom, a tak začal pod nickom „TaxTheRich100“ uverejňovať videá ako si kráti čas medzi siatím a žatvou...

Ako prvé prehnal Rolls Royce Phantom po lúkach a pasienkoch neďaleko svojej farmy. Potom nasledovali krásavci ako Ferrari Enzo, Jaguar XJ, Ferrari 288 GTO a iní. Dnes sa vracia k obľúbenému Ferrari Enzo a ukazuje, že je rovnako sprostý ako bol, keď ho pooškieral na nekvalitnom povrchu naposledy.

Aby to však dnes bolo o trošku výnimočnejšie, zábery zo svojej „orby“ Ferrarim spomalil. Aj nám sa to zdalo málo na to, aby sme sa videom zaoberali, no keď sme ho pustili, čuduj sa svete, chytilo nás to. Sú to také verše Hviezdoslavove prednesené v špinavej, smradľavej a zadymenej krčme, Van Goghov obraz na pezinskej skládke, Bentley Mulsane v rukách slovenského zbohatlíka... Skrátka, je to nepríjemné, smutné, depresívne, ale neviete z toho spustiť zrak.

Ale nie. Anglický farmár nie je sprostý, je to (sprostý) recesista a ani video nie je umenie hodené do kravského lajna, je to iba dôkaz, že Ferrari Enzo vyzerá dobre bez ohľadu na to, v akom prostredí sa práve nachádza.

Veď pozerajte!

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo