2013-11-15 09:55:00
Jean Claude Van Damme
Jean Claude Van Damme a Volvo

Jeane-Claude Van Damme robí reklamu na Volvo. Toto doma určite neskúšajte!

Jeane-Claude Van Damme sa nechal presvedčiť na reklamu pre nákladné autá Volvo. Robí ju tak, ako to hádam nedokáže nik iný.

Na konci mnohých reklám sa objaví varovanie: Toto doma neskúšajte. Ide hlavne o reklamy, kde kaskadéri predvádzajú rôzne krkolomné kúsky. Avšak kaskadérstvo v podaní akčného hrdinu, navyše podané vtipnou formou je niečo čo určite stojí za pozretie.

Keď si k tomu prirátate skutočnosť, že ide o akčného hrdinu menom Jeane-Claude Van Damme, pozerateľnosť nasledujúcej reklamy prudko stúpa.

Volvo Trucks, teda kamióny Volvo pokračujú v sérii výborných a vtipných reklám. Ukázali sme vám reklamu, ktorá demonštruje ľahkú ovládateľnosť kamiónov Volvo. Takú ľahkú, že riadenie pokojne zvládol škrečok. A to ako fakt!

Dnes ide o prezentáciu toho istého, ibaže omnoho vtipnejšou a zaujímavejšou formou. Volvo si na reklamu najalo populárnu záruku akcie v skratke: JCVD. K tomu pridali hudbu od Enye – Only Time a až absurdne dobrá reklama bola na svete. Šíri sa svetom ako blesk a jediné čo môžeme dodať je: Bravó Volvo, Bravó Jeane-Claude Van Damme!!!

PS: JCVD sa vyjadril, že v tomto prípade je to jeho naj – „epickejšia“ roznožka akú kedy urobil. Nuž, v tomto sa pán majster rozhodne nemýli.

Ak by ste mali náhodou pochybnosti o videu s domnienkou, že je to nejako špeciálne upravované, mýlite sa. Volvo urobilo Jeanovi-Claudeovi VD plošinky na spätných zrkadlách, na ktorých stál. Pochopiteľne to nerobili tak, aby riskovali jeho život, no špeciálne filmárske know-how, teda ako to presne urobili, neprezradia.

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo