2013-11-08 08:39:00
Miss Tuningwordl Bodensee 2014
Miss Tuningwordl Bodensee 2014
Zdroj: Max Seam

FOTO: Miss World Tunning 2013 nafotila sexi kalendár. Pozrite si fotky!

Leonie Hagmeyer-Reyinger sa pred pol rokom stala Miss Tunning na stretnutí pri Bodamskom jazere. Dnes si jej krásu môžete vychutnať naplno

Nebudeme tu diskutovať o tom ako tú krásu nadobudla. Nezáleží na tom, či má svoj vzhľad vďaka genetike, alebo vďaka chirurgii. Vyzerá dobre a na Miss Tuning prekvapivo „prírodne.“ Navyše, nie je to žiadna kosť a koža, ale sympatická 21 ročná Nemka, bývalá Miss Horného Švábska.

Zdroj: Max Seam

Vybrali ju spomedzi viac ako 500 uchádzačiek z celej Európy. Na druhej a tretej pozícii sa umiestnili Angela Kutscher a Agnieszka Krasna. Víťazka Leonie si okrem pozornosti médií a viacerých vecných cien odniesla aj Škodu Fabia Monte Carlo od Škodovky ako sponzora súťaže (ak si spomeniete, na Bodamskom jazere ukázala Škoda model Rapid Sport). Zamrzí na tom iba jedna vec... že dostala auto na rok a nie na stálo... Škoda, škoda!

Ale späť ku kalendáru. Kalendár Miss Tuning na rok 2014 s Leonie v hlavnej úlohe sa fotil zväčša u našich južných susedov v Maďarsku. Na fotografiách si tak môžete okrem krásnej Leonie a vytunených áut vychutnať aj Budapešť.

Aj keď pravda... kvôli Budapešti si fotografie pozrie asi málokto. O fotky sa postaral Max Seam. Hlavnou devízou budúceho kalendára a fotiek, ktoré sa v ňom použijú je jednoznačne Leonie. Žiaľ, o aktuálnej Miss Tuning sme toho veľa nenašli. Je to trošku smutné. Zdá sa, že bližšie info o kráske nikomu nenapadlo zverejniť. Podstatné asi je, že je pekná a že je Miss Tuning... na rok. Nuž dievča zlaté, uži si tento „titul,“ snáď to nebude tvoje jediné víťazstvo.

Zdroj: Max Seam

Golf GTI, Rapid Sport, Mustang Shelby... Lada. To je pár názvov áut, ktoré robia Leonie spoločnosť. Všetky sú vylepšené, všetky sú vytunené.

Okrem fotografií, ktoré sa objavia v pripravovanom kalendári, vám prinášame aj fotky a video z fotenia. Hlavne video stojí za pozretie. Zistíte tam, že Miss Tuning vie okrem pózovania aj celkom slušne rozprávať, a to je niekedy naozaj prekvapivé...

jh
ZDROJ: tuningworldbodensee.de

Komentáre k článku


Stream naživo