2013-10-31 12:35:00
Hafwagen
Hafwagen
Zdroj: Hafwagen

VIDEO: Perfektná reklama na modelový rad Volkswagenu, alebo skôr Hafwagenu?

Volkswagen si pri prezentovaní svojho modelového radu zavolal netradičných pomocníkov – psov.

Nielen ľudia si v širokom modelovom rade Volkswagenu môžu vybrať ideálne auto. To svoje by si pokojne dokázali vybrať aj psy.

Uvažovali ste už nad tým, aké auto sa k vám hodí, a aké naopak nie? Napríklad: niekto vysoký a štíhly by vyzeral smiešne vo Fiate 500. Malý a tučný by zas vzbudil úsmev na tvári, ak by vystúpil z Hummera. Hovorí sa, že si kúpou auta často niečo kompenzujeme. Väčšinou si však auto vyberáme podľa úplne iných a zväčša racionálnejších dôvodov.

Ako by si auto vyberal pes? Podľa vzhľadu? Pachu? Potom by určite zabodoval kožený interiér... Ale najskôr by bol najspokojnejší tam, kde by bol jeho milovaný pán.

Otázka však znie inak. Sú autá, ku ktorým sa vyslovenie hodia špecifické rasy psov? (niežeby sme boli rasisti!)

Ľudia psov milujú a tiež milujú autá. Prečo teda na pohľad dve odlišné veci nespojiť? Presne takto uvažovali v britskom Volkswagene a musíme uznať, že výsledok stojí za to. Reklamu neodporúčame pozerať ľuďom alergickým na psie chlpy, ani ľuďom alergickým na modelový rad Volkswagenu. Ostatní si video môžu pozrieť bez obavy z následkov. :)

Schválne, aký pes by sa hodil k VW Beetle, alebo k Tuaregovi, prípadne ku Golfu Cabriolet?

Aby psíkov nebolo málo, Volkswagen priradil jednotlivých psov k jednotlivým autám priamo v cenníku. Ktorý pes ladí s ktorým Volkswagenom si môžete pozrieť tu. V nasledujúcom videu uvidíte "making of." Teda aj to, ako prinútili psov pozerať von oknom. Verte, alebo nie, až taká veda to nie je...

A mimochodom, ten Hafwagen sme si nevymysleli my. To vymyslel Volkswagen, v angličtine je to totiž Woofwagen :)

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com, Volkswagen

Komentáre k článku


Stream naživo