2013-09-28 04:30:00
Need for speed movie
Need for speed film sa chystá do kín
Zdroj: Melissa Sue Gordon, DreamWorks II Distribution Co.

VIDEO: Need For Speed sa chystá do kín. Pozrite si prvý oficiálny trailer

Človek by si povedal, že už bolo dosť filmov inšpirovaných hrami. Sú však aj výnimky. Toto je jedna z nich.

Je nám jasné, že hlboký dramatický dej vo filme nakrútenom podľa hry hľadať netreba. Obzvlášť v NFS. Keď však od filmu prestaneme očakávať potravu pre mozog a sústredíme sa na potravu pre oči, uši, srdce a... a nižšie partie, uvedomíme si, že to môže byť celkom slušná zábava.

Film Need For Speed sa porovnávaniu s iným „pretekárskym“ filmom  resp. sériou Fast and Furios nevyhne. Obzvlášť v tomto prípade. Veď Need For Speed by mal byť dostupný v kinosálach v marci, zatiaľ čo FF 7 v júli budúceho roka. Filmy Fast and Furios dlhodobo trpia nedostatkom intelektuálnych dialógov, to však v danom žánri vôbec neprekáža. FF séria je však predsa len o niečo dejovejšia, okrem toho má podstatne väčšiu tradíciu, nie je založená na hre (ale hra je založená na filme) a má aj hviezdnejšie obsadenie. Vo Fast and Furious 7 budú hrať Jason Statham, Dwayne „The rock“ Johnson a starí známi Vin Diesel a Paul Walker. V NFS sa predvedú mladší a v našich končinách menej známi Aaron Paul (hrá v seriály Breaking Bad), Dakota Johnson (hrala vo filme Social Network), Dominic Cooper (hral vo filme Captain America: First Avenger) a o niečo populárnejší Michael Keaton známy z filmu Naživo z Bagdadu, či zo starších filmov o Batmanovi (1989 – 1992).

Zatiaľ čo hercov v Need For Speed hviezdne časy ešte len čakajú (s výnimkou Keatona), herci z Fast and Furious sú na vrchole.

A o čom to bude?

Filmový kritik by povedal, že o ničom. Automobilový nadšenec vám povie, že predsa o autách! A presne o to ide. Autá, naháňačky, preteky, naháňačky, výbuchy, strieľačky, autá, preteky a aby som nezabudol naháňačky! Čo viac? Aha, príbeh: chlapík sa dostane do basy, kvôli inému chlapíkovi. Keď odtiaľ vylezie, pridá sa k nelegálnym pretekárom a chystá sa na pomstu...

Opáčiť NFS film môžete tu:

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com, imdb.com

Komentáre k článku


Stream naživo