2013-08-18 12:15:00
Reklama na Fiat 500
Reklama na Fiat 500 Abarth s Charliem Sheenom
Zdroj: autoevolution.com, celebritycarsblog.com, theinspirationroom.com, dealer-communication.com

Čo to tak skúsiť hore bez? To je absolútne ideál pre Charlieho Sheena!

Charlie Sheen má rád dobrý výhľad, a preto okrem žien nepohrdne ani autom hore bez...

Do USA nedávno dorazil Fiat 500 Abarth Cabrio a taliansky výrobca si pre reklamu opäť vybral Charlieho Sheena. Nebol by to Charlie, keby sa niekde objavil bez očarujúceho ženského sprievodu. Stačilo pridať trochu slnka, piesku a bláznivá reklama je na svete.

Čo si zobrať na opustený ostrov?

Túto, na prvý pohľad nesúvisiacu otázku vyriešil Charlie jednoducho. Nezobral by si ani nafukovací čln, satelitný telefón a ani udicu. Pre Charlieho je voľba jasná: baby (či v tomto prípade morské panny), „benzíňák“ a oboje hore bez!

Spojenie Charlie Sheen a Fiat 500 je v Amerike mimoriadne úspešné a funguje už vyše roka. Prvýkrát sa spoločne predstavili v reklamnom bloku na Super Bowle, neskôr sa Fiat prepašoval aj do seriálu Anger Management, kde hrá Sheen hlavnú úlohu.

Zdá sa, že Charlie sa v tejto reklame našiel a sadla mu ako... No veď posúďte sami.

 

Riskantná spolupráca výrazne „nakopla“ čísla predajnosti päťstovky v USA, keď necelé dva mesiace po nasadení prvej reklamy s Charliem hlásili predajcovia Fiat 500 Abarth úplne prázdne sklady. V reklame, ktorú si môžete pozrieť nižšie, sa Charlie dosýta vyblázni s maličkým Fiatom na chodbách svojej vily. Dokáže, že „zlí chlapci“ si môžu zajazdiť... na aute, aj napriek zákazu vychádzania.

Ján Hargaš
ZDROJ: YouTube, Fiat

Komentáre k článku


Stream naživo