2013-06-21 12:45:00
Audi S8 po nehode
Audi S8 po nehode v Belgicku roztrhlo na dva veľké a množstvo drobných častí.
Zdroj: Nieuwsblad.be /PPN

ŠOKUJÚCE: Rýchle auto je na tisíc kúskov, ako asi dopadol šofér?

Myslíte, že je možné prežiť takúto totálnu haváriu? Tu vodič asi nemal najmenšiu šancu...

Pohľad na vrak hovorí, že išlo o nehodu s totálnymi následkami, kde nemohol nikto prežiť. Koľko šťastia by musel mať človek, aby prežil takéto niečo? Minimálne dve letky anjelov strážnych navyše – a ešte určite niečo.

Aj vy máte pocit, keď sa pozeráte na mrazivé fotografie výsledku nehody, že ani to by nestačilo? Zamrazí hlavne ten, kde je zadná časť vozidla Audi A8 prvej generácie na ceste a tá predná „zaparkovaná“ doslova na stene domu. No mýlite sa! Osud chcel, aby sa tentoraz ešte vodič tohto auta neodobral na večný spánok. Verím však, že až do konca svojho života bude chodiť pešo, MHD, alebo taxíkom. Lebo vodičák by mu mali zobrať do konca života – aj s rodným listom!

Z nehody, ku ktorej došlo v stredu okolo 20:00 v belgickej obci Molenbeersel neďaleko hraníc s Holandskom, vyviazol podľa informácií Nieuwsblad.be poľský vodič len s niekoľkými malými zraneniami. Tomu sa naozaj dá ťažko uveriť. Auto je absolútne vhodné iba do šrotu, dokonca už na mieste prebehla jeho čiastočná demontáž. Veľa sa z neho nebude dať použiť. Iba ak zadné svetlá a opierky hlavy...

Zdroj: Nieuwsblad.be /PPN
Zdroj: Nieuwsblad.be /PPN
Zdroj: Nieuwsblad.be /PPN

Čože sa to stalo?

V ľavotočivej zákrute v obývanej časti na ceste s ťažko vysloviteľným názvom Weertersteenweg vodič očividne nezvládol vďaka rýchlosti riadenie a vyletel do stromu. Darmo sa merali, kto je silnejší. Strom sa neuhol a bol pevnejší,  ako karoséria jeho Audi S8. Auto roztrhlo na dve veľké časti a zvyšok roztrúsený po okolí. Predná polovica auta „zaparkovala“ pri oknách rodinného domu, kde batéria z auta „vhupla“ cez zatvorené okná do domu. Našťastie sa ani v dome nikomu nič nestalo. Neuveriteľné nie? Za podobné incidenty by však mali na takýchto vodičov (ak prežijú) uplatniť lámanie na kolese, španielske čižmy, alebo podobné mučiace prostriedky zo stredoveku. Lebo rútiť sa rýchlosťou pristávajúceho lietadla cez obytnú štvrť rodinných domov je známkou tak nízkeho IQ daného vodiča, že nič rozumné a inteligentné sa preňho nehodí.

Jozef Vydra
ZDROJ: nieuwsblad.be, carscoops.com

Komentáre k článku


Stream naživo