2013-04-21 15:50:54
Výnimočne zaujímavé a príťažlivé
Keď sa krásne veci spoja s ešte krajšími, umelecký dojem je potom za 11 bodov z desiatich...
Zdroj: Victoria´s Secret

Výnimočne zaujímavé a príťažlivé spojenie: Lamborghini a Victoria´s Secret

Včera sa nám zišli dva príspevky so spoločným menovateľom – vozidlami Lamborghini. Chceli sme aj tretí.

Ale čoho je veľa, toho je príliš. Rozhodli sme sa dať ho až na dnešok. Predsa, ide nám o tom, aby ste Lamborghini  nevytlačili ešte aj zo zubnej pasty... No v tomto prípade veríme, že vám nebude prekážať ani Lamborghini, ba dokonca ani Aventador. Napriek tomu, že včera o ňom bola reč dvakrát.

Keď sa objavilo nasledujúce video, prišiel mi na um vtip. Pýta sa priateľ priateľa, ktorý si pred jazdou zapína podväzkový pás: Zmenil si vari orientáciu, alebo si zo mňa strieľaš? Ale nie, našla mi ho manželka v aute a ja som tvrdil, že to patrí do povinnej výbavy vodiča tohto modelu...  

Krásne s krásou nech sa spája

Je pár takých (áut), kde by sa to mohlo stať, ale radšej prosím, bez komentára. Predstavte si radšej klasické klišé: pekné baby, pekné autá – ale veď to poznáte - patria k sebe. Tak teda skúška: poznáte Alessandru Ambrosio? A čo tak Karlie Kloss? Alebo Behati Prinsloo? Nič? No a čo Lair Riberio? Nehovorte, že neviete, kto je Candice Swanepoel! Vôbec sa nechytáte? Tak takto: Victoria´s Secret... už ste doma? No jasné. Môžete byť zarytí motoristickí fanúšikovia zahľadení len a výhradne do motorov a modelov. No značku prestížnej dámskej bielizne vďaka ich nositeľkám pozná asi každý muž. Takže kombinácia: modelky Victoria´s Secret, horúce Miami a Lamborghini Aventador je dosť silný mix. Aj každá samostatne.

Horúce Miami, horúce zábery

Predstavte si, stretli sa spoločne v Miami a vznikli z toho veľmi zaujímavé zábery. „Lambo“ na záberoch však nie je len  „také obyčajné“ (ako keby niektoré niekedy bolo...). Upravila ho nemecká úpravárenská spoločnosť DMC, má meno LP 900 Molto Veloce (po taliansky: veľmi rýchle) a špeciálny lak aj disky kolies. A pár odlišných  prvkov, „ozdôb“ na karosérii. No čo je najdôležitejšie, hrá spolu s modelkami hlavnú rolu v kampani pre rok 2013. Lamborghini sa tak stalo ďalšou „tvárou“ značky Victoria's Secret.

Aby sme sa už dostali čo najrýchlejšie k záberom, o ktoré ide v prvom rade, len pár slov k Lamborghini: Aventador nahradil model Murcielago v roku 2011. Dvojmiestne kupé má za sedadlami vidlicový dvanásťvalcový motor s objemom 6,5 litra a výkon takmer 500 kW (700 k), niekoľko špeciálnych edícií, o jednej sme písali včera. A teraz si už vychutnajte spojenie v klipe, kde je všetko: sexy dievčatá, bikiny, dobrá hudba, jemná čipka a avantgardné tvary. Vozidla, samozrejme.

No čo, páčilo sa? Tak ešte jedna verzia z nakrúcania výsledného klipu...


ZDROJ: Victoria´s Secret, autoevolution.com

Komentáre k článku


Stream naživo