2022-05-17 12:30:00
Audi A1 Allstreet a
Audi A1 Allstreet a nový balík pre A4 Allroad
Zdroj: Audi

Audi A1 Citycarver končí po troch rokoch. Je tu nový model Allstreet

Audi s okamžitou platnosťou zrušilo model Audi A1 Citycarver.

A s okamžitou platnosťou tiež predstavilo úplne iný a celkom nový model Audi A1 Allstreet. No dobre, nič okrem názvu sa nezmenilo a nikto vlastne poriadne nevie prečo sa názov zmenil. Ale nepochybne bude zmena mena mať zásadný vplyv na predaje tohto zvýšeného hatchbacku, ktorý si môžete kúpiť aj s motorom 25 TFSI. Daný motor nemá objem 2,5 litra, zato má fantastických 70 kW výkonu. To bola ďalšia nepotrebná informácia pre tých, ktorí si ešte nezvykli na označovanie motorizácii značkou Audi. Pravdepodobne zmena súvisí s prípravovanými ďalšími modelmi s charakterom zvýšeného podvozku bez zásadných zmien pohonu. Azda to bude napríklad Audi A3 Allstreet.

A veľké zmeny prichádzajú aj pre model Audi A4 Allroad. Dostane balíček výbavy s čiernymi diskami, či spätnými zrkadlami a ďalšími drobnými black zmenami. Balík sa volá Black Optics Pro Package a v Nemecku ho budú predávať za 775 eur.

Pri modeloch Audi Q7 a Q8 sa upgrade pre nový modelový rok 2023 týka výmeny farieb laku. Florett Silver, Galaxy Blue, a Barrique Brown opúšťajú konfigurátor a nahrádzajú ich Satellite Silver, Waitomo Blue, a Tamarind Brown.


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: Audi

Komentáre k článku


Stream naživo